Gün 68
Kadınların dikkatini bu kadar çekmezdim.
Erkeklerden de bu kadar saygılı bir tavrı görmezdim.
Bu etkiler için roller taklitler yapardım. Uzun zamandır bıraktım. Çok uzun zamandır bıraktım.
İnsan kendi değerine varmaya çalıştıkça her şey daha güzel oluyor.
Sosyal ilişkilerim gelişiyor. Maşallah alırım.
Sokakta yürürken , otobüste çok bakışma yakalıyorum. Mutluyum. Bunu hedeflerdim eskiden. Evet kendimi daha maskülen erkek hissediyorum. Arkadaş grubumla konuşurken etraf birden topluluk halini alıyor. Bu etkiler hoş. Ama bu etkiler gider.
Bu etkilere bağımlı kalmak istemiyorum. Ne kadar hoşuma gitse de yoluma devam etmek istiyorum.
Sosyal konularda konuşma tonum cümlelerim vs daha iyileşti.
Çekinmezdim zaten. Fakat flörtöz bir hava katıyorum kadınlarla konuşurken. İki taraf da eğleniyor. Bu havayı devam ettiriyorlar daha iyi oluyor.
Şimdi arkadaslar sosyal gelişmelerim bu şekilde ardı ardına yazıyorum da sosyallikten bahsetmediğim zamanlarda bazen tek bir kişiyle konuşmak istemiyorum.
Sessizce geçip oturmak istediğim anlar da oluyor.
Bu anları da çok iyi karşılamaya çalışıyorum. İçimden bu geliyorsa demek. Bir bildiğim vardır
Sosyal faydalar ve nötr zamanlar değişen oranda gelip gidiyorlar.
Heralde sosyal olarak bundan fazla bir fayda da görmem.
Lazım değil zaten fazlası da.
Dikkat ve hafızamda iyileşme de şükür iyi.
Spora gidiyorum ama bu sıra konular yoğun %65 % 70 verim alırım gibi duruyor.
Şu kasları yapalım da bakalım. 2 sene sonra vücut için bir hedefim var. Umarım gerçekleştirebilirim. Diyet zor bir olay tabi. Ama olsun. Her şey sırayla. Şimdilik okul , spor şeklinde devam etmeye çalışacağım.