Targetlock
Deneyimli Üye
Gün 91 :
Ne demiştik. Monk mode başlayacak.
Monk modu şu an resmi olarak başlatıyorum.
Sosyal medyaya acil koduyla kısıtlama getiriyorum.
Evet müzik de malesef gidiyor.
Çok bağımlısı değilim ama kendisini ödül maması olarak kullanabilirim.
Genel olarak dijital detoks haline geçiyorum. Hiçbir şeyi silmiyorum. Hiçbir sosyal medyayı da kapatmıyorum.
Öyle ki faydaları görecek gibi olduğumda post paylaşıp kim gördü kim beğendi kim beğenmedi kim mesaj attı ona bile bakmayacağım.
Gezinme de yok.
Wp ye de girip çıkma yok. Ha önemli bir mevzu olur veya dersler ile ilgili konular olur o zaman youtube da serbest. Wp de serbest.
Ama o vakitler harici dijital detoks haline geçiyoruz.
Daha sonra ne var sırada. İşlenmiş , paketlenmiş gıdalara elveda. Sosis gibi işlenmiş et ürünlerine de elveda.
Kalori açıklı beslenme programı uygulanıyor. Bu durum planladığım testo kampı için faydalı olacak. Ancak bunu zaten düşündüm. Testo kampına kadar kilo vermek yağ oranını azaltmak kampa dair bir madde değil.
Muhtemelen 1800 kaloriyle besleneceğim.
Asansör de kullanmayacağım. 5 kat merdiven ile inilip çıkılacak.
Akademik konular zaten önemli.
05 06 arası uyanış saati.
Duşlar soğuk suyla alınacak.
Tahminlerim benim bu modda bir hafta ilerlemem güncel moddaki sürecimin 20 gününe eşit olacak diyor.
Ne demiştik. Monk mode başlayacak.
Monk modu şu an resmi olarak başlatıyorum.
Sosyal medyaya acil koduyla kısıtlama getiriyorum.
Evet müzik de malesef gidiyor.
Çok bağımlısı değilim ama kendisini ödül maması olarak kullanabilirim.
Genel olarak dijital detoks haline geçiyorum. Hiçbir şeyi silmiyorum. Hiçbir sosyal medyayı da kapatmıyorum.
Öyle ki faydaları görecek gibi olduğumda post paylaşıp kim gördü kim beğendi kim beğenmedi kim mesaj attı ona bile bakmayacağım.
Gezinme de yok.
Wp ye de girip çıkma yok. Ha önemli bir mevzu olur veya dersler ile ilgili konular olur o zaman youtube da serbest. Wp de serbest.
Ama o vakitler harici dijital detoks haline geçiyoruz.
Daha sonra ne var sırada. İşlenmiş , paketlenmiş gıdalara elveda. Sosis gibi işlenmiş et ürünlerine de elveda.
Kalori açıklı beslenme programı uygulanıyor. Bu durum planladığım testo kampı için faydalı olacak. Ancak bunu zaten düşündüm. Testo kampına kadar kilo vermek yağ oranını azaltmak kampa dair bir madde değil.
Muhtemelen 1800 kaloriyle besleneceğim.
Asansör de kullanmayacağım. 5 kat merdiven ile inilip çıkılacak.
Akademik konular zaten önemli.
05 06 arası uyanış saati.
Duşlar soğuk suyla alınacak.
Tahminlerim benim bu modda bir hafta ilerlemem güncel moddaki sürecimin 20 gününe eşit olacak diyor.