King Elessar
Uranüs Yolcusu
Duolingo için ss vs. mi atacağız? Alıştırma yapılıp yapılmadığını nasıl kanıtlayacağız, yazsak yeterli oluyor mu?
bence çok da uzun değil her gün o gün hakkında sadeceRapor olayı baya karışık oldu o kadar uzun yazacağımıza o 3 gün boyunca yapmadıklarımızı yazabiliriz ve ayrıca relapse olan elenmeli ki herkes ona göre daha hırslı olsun sürecini devam ettirsin
şimdilik atmanıza gerek yok şu dilden şu alıştırma yapılsa şeklinde yazın belki zaman geçince ss de atarızDuolingo için ss vs. mi atacağız? Alıştırma yapılıp yapılmadığını nasıl kanıtlayacağız, yazsak yeterli oluyor mu?
Rapor olayı baya karışık oldu o kadar uzun yazacağımıza o 3 gün boyunca yapmadıklarımızı yazabiliriz ve ayrıca relapse olan elenmeli ki herkes ona göre daha hırslı olsun sürecini devam ettirsin
Yani arkadaşlar ben o kadar anlattım nereyi anlamadınız anlamayamıyorum. Tek yapmanız gereken görevleri her gün yapmanız ve maç günü de rapor vermeniz. ayrıca takdir edersiniz ki sıfırdan kimsenin denemediği kadar güç bir konsepti tek başa yönetmek üstüne bir de sınava çalışan bir öğrenci olmak verebileceğim emeklerin sınırlı olması demek. Hadi hadi moral bozmak yok daha yeni başladıkBence sistem kötü başka yöntemler bulmak lazım. Çok karışık gibi oldu
Belli bir sistemde de rapor atmak zorunda da değiliz aslında. Herkes kendi raporunu kendi göre yazabilir diye düşünüyorum. Maksat organizatör anlasınBence sistem kötü başka yöntemler bulmak lazım. Çok karışık gibi oldu
Saat 12 kuralını uygulamayalım en iyisi bari saat 8 e kadar herkes yazsınÜniversitem dün açıldığı için bu gün görevleri yerine getirdim
10 Ekim: Sürece devam ediyorum
Dualingo 1.Ders bitti
20 sayfa kitap okudum - Olağanüstü bir gece
Uyku 23 -7
TAKIM: Real Madrid![]()