Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfapturkiye 2024 Şampiyonlar Ligi Meydan Okuması !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Sınava hazırlandığım için yabancı dil öğrenmek bana biraz vakit kaybı gibi olucak başka alternatif bir şey yapabilir miyiz ve bir de takvim kısa olmamış mı hocam amacımız burada sürecimizi ilerletmek Ekim Kasım Aralık aylarını kapsayan bir meydan okuma olsaydı fena olmazdı final de yılbaşında olurdu :) tabii bu benim fikrim ..
Her Duolingo dersi en fazla 5 dk sürüyor, Turnuvayı ise kısa tuttum ki sınava hazırlananları çok yormasın

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Bir soru: Raporları buradan mı veriyoruz özelden mi?

Ve 7 ekimi 8 ekime bağlayan gece sayılıyor mu uykuya (yani son gecemiz) ona göre rapor vereyim. Bugün 8 buçuk saat uyku çektim 00.00 - 08.30 arası.

Bugünün kalan raporunu vericem
Uyuduğun her gün her saat sayılır (Bugün 12.00 dan itibaren sayılır yanlış anlaşılmasın, geçmiş hayatınla özgürsün), raporlar buradan verilecek

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Bir soru: Raporları buradan mı veriyoruz özelden mi?

Ve 7 ekimi 8 ekime bağlayan gece sayılıyor mu uykuya (yani son gecemiz) ona göre rapor vereyim. Bugün 8 buçuk saat uyku çektim 00.00 - 08.30 arası.

Bugünün kalan raporunu vericem
Ve arkadaşlar her gün rapor vermeyin bir defterde toplayın maça kadarki her günün raporunu en son maç günü tüm raporları birlikte verin, hatırlatayım tek bir gün bile bir görev eksik yapılırsa takıma skor katkısı yapılamaz

Zarifoğlu

Umudumuz, acımızdan daha büyük olmalı...
Her Duolingo dersi en fazla 5 dk sürüyor, Turnuvayı ise kısa tuttum ki sınava hazırlananları çok yormasın
O zaman tamam ben 1 saat felan sürer sanıyordum belki ileride dünya kupası versiyonu vs. gelir güzel olur teşekkür ederiz gerçekten baya güzel yapmışsın meydan okumayı

Son düzenleme:

Re'lar Kvothe

Neverfap Hancısı

Haftanın öne çıkan maçı: Real Madrid vs Psg​

Ekli dosyayı görüntüle 1522

Eflatun beyazlılar kanatlarda Zarifoğlu ve deneyimli 10 numara King ile birlikte rakiplerine korku salıyor. Yeni yatırımları Lesnar ise savunmacı fiziğiyle dikkat çeken bir orta saha olarak takımın savunma yükünü hafifletecek​

Ekli dosyayı görüntüle 1523

Paris takımı hücum ağırlıklı kadrosuyla çok tehlikeli. Sol kanat AslaPesEtmeZ ve ileri uçta Sağ kanat Metehan, 10 numaraları LightElectricWave ise takımının parlayan yıldızı. Bakalım bu maçta fark yaratabilecekler mi​

Abi adam her şeyi yapmış lan

BrockLesnar

Yeni Fapstronot

Haftanın öne çıkan maçı: Real Madrid vs Psg​

Ekli dosyayı görüntüle 1522

Eflatun beyazlılar kanatlarda Zarifoğlu ve deneyimli 10 numara King ile birlikte rakiplerine korku salıyor. Yeni yatırımları Lesnar ise savunmacı fiziğiyle dikkat çeken bir orta saha olarak takımın savunma yükünü hafifletecek​

Ekli dosyayı görüntüle 1523

Paris takımı hücum ağırlıklı kadrosuyla çok tehlikeli. Sol kanat AslaPesEtmeZ ve ileri uçta Sağ kanat Metehan, 10 numaraları LightElectricWave ise takımının parlayan yıldızı. Bakalım bu maçta fark yaratabilecekler mi​

Zarifoğlu The King Alırız bu maçı beyler rahat olun 😀

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
BB49AAD8-43E1-45A4-B6C7-8C9B706C1398.jpeg
Nasıl pmo ya atıyorum haftalık rapor verirken sadece rapor verdiğimiz gün değil tüm hafta boyunca pmo yapmıyorsak bunda da her gün görevler yapılır sonraki maç günü de başka ve daha zorlu görevler yapılır(finale doğru zorlaşacak) Eğer tek bir gün bile görevler eksik ise takımına skor katkın o maç için olamayacak

Antifapderneği

Merkür Yolcusu

Umarım bugünkü görevler yapılmıştır arkadaşlar. Tam gaz devam!!​

Maraz Ali

Benim adım Ali, Maraz Ali bayılırım bela olmaya
Arkadaşlar hiç anlamadim sistemi biri aydınlatabilir mi?

Antifapderneği

Merkür Yolcusu

Turnuva sisteminin detaylı açıklaması:​

HER MAÇ SEANSI İÇİN KATILIMCILARA GÖREV VERİLİR. HER GÜN x KEZ ŞUNU YAP y KEZ BUNU YAP ŞEKLİNDE HAYATIMIZI DÜZENE SOKMAYA YÖNELİK GÖREVLER. VERİLEN GÖREVLER HER MAÇ SEANSI ÖNCESİ YAZILIR BURADA HEMFİKİRİZ HERHALDE.

ÖRNEK VERMEK GEREKİRSEK 1 OCAK SAAT 12.00 DA BAŞLASAYDI TURNUVAMIZ YARIŞMACILARIN 24 SAAT GEÇMEDEN 2 OCAK GÜNÜ SAAT 12.00 a KADAR İLK GÜNKÜ GÖREVLERİNİ YAPMASI BEKLENİR, FAKAT MAÇ GÜNÜ VE SAATİ O GÜNE DENK GELMEDİĞİ İÇİN YARIŞMACILARIN ORGANİZATÖRE RAPOR VERMESİ ZORUNLU DEĞİLDİR.TURNUVANIN 2.GÜNÜ İÇİN YARIŞMACILARDAN AYNI GÖREVLERİ 2 OCAK GÜNÜ SAAT 12.00 VE 3 OCAK GÜNÜ SAAT 12.00 ARASI YAPMALARI BEKLENİR. FARZ EDELİM Kİ 2 OCAK GÜNÜ KULLANICILARIN RAPOR VERME GÜNÜDÜR. O ZAMAN YARIŞMACILAR 1 OCAK- 2 OCAK ARASI VE 2 OCAK-3 OCAK ARASI BOYUNCA GÖREVLERİNİ YAPIP YAPMADIKLARINI ORGANİZATÖRE RAPOR EDER. EĞER BU İKİ GÜN BOYUNCA YARIŞMACI TÜM GÖREVLERİ EKSİKSİZ YAPMIŞSA TAKIMINA 1 GOL KATKISI VERMİŞ OLUR, TEK BİR GÖREVİ YETİŞTİRMEMEK VEYA SADECE BİR GÜN EKSİKSİZ YAPIP DİĞER GÜN EKSİK GÖREV YAPILIRSA YARIŞMACI BAŞARISIZ SAYILIR VE O 2 GÜNÜ KAPSAYAN MAÇ GÜNÜ İÇİN TAKIMINA SKOR KATKISI VEREMEZ. DİYELİM Kİ YARIŞMACI VE TAKIMININ 1. MAÇ SEANSI BİTTİ VE SAHADAN 3-1 GALİP AYRILDILAR. KAZANAN TAKIMA YANİ KENDİ TAKIMINA 3 PUAN, YENİLEN TAKIMA İSE 0 PUAN VERİLİR YANİ PUAN VERİLMEZ. KLASİK ŞAMPİYONAR LİGİ FORMATINDA PUANLAMA VE AVERAJ USULÜ İLE İŞLEYEN BU SİSTEMDE HER GRUBUN İLK İKİ TAKIMI VE 3. OLAN TAKIMLARDAN AVERAJI FAZLA OLAN 2 TAKIM ÜST TURA ÇIKAR VE ÇEYREK FİNALDE YOLLARINA DEVAM EDERLER. TAKIMLAR İLERİDE İSTERSE OYUNCU DEĞİŞTİREBİLİR. TÜM MAÇ SEANSLARI İÇİN AYNI İŞLEYİŞ GERÇERLİDİR FAKAT SEANSLAR ARASI GÜN FAZLALIĞI GİDEREK ARTACAKTIR VE İLERİDE YARIŞMACILARIN ZOR GÖREVLERİ 1 HAFTA BOYUNCA HER GÜN EKSİTMEDEN YAPARAK TAKIMINA SKOR KATKISI VERMESİ BEKLENEN GÜNLER OLACAKTIR

anlaşıldı mı?

Antifapderneği

Merkür Yolcusu

Bugün görevleri yapanlara teşekkür etmekle beraber kuralları anlamayan arkadaşlara da kolaylık gösterip onları bu günden muaf tutacağım. Yarın herkesin görevlerini tam yerine getirip rapor vermesi gerek artık başka uyarı yok!!​

YüksekİşlevliSosyopat

Yeni Fapstronot
Örnek veriyorum benim Pazar günü için raporum bu

(8.10. 2023 12:00 - 9.10.2023 12:00 için)

PMO diyeti devam
Okunulan sayfa : 52 - 72 (20 sayfa) => incognito
Duolingo X
Uyku süresi : 00:30 - 7:30 (7 saat)

maç gününe kadar her gün için alt alta bu şekilde rapor yazıp buraya maç günü atıcam değil mi?

Şöyle bir sorum da var :
FARZ EDELİM Kİ 2 OCAK GÜNÜ KULLANICILARIN RAPOR VERME GÜNÜDÜR. O ZAMAN YARIŞMACILAR 1 OCAK- 2 OCAK ARASI VE 2 OCAK-3 OCAK ARASI BOYUNCA GÖREVLERİNİ YAPIP YAPMADIKLARINI ORGANİZATÖRE RAPOR EDER.
10 ekim rapor günü yani yukarıdakine göre 10 ekim 12:00 ve 11 ekim 12:00 arasında

PMO diyeti
Okunulan sayfa
Duolingo
Uyku süresi

raporu vermemiz gerekecek ama uyku süresi için en erken 11 ekim sabahında rapor verebileceğiz. Yani raporu 8 Ekim - 9 Ekim ve 9 Ekim - 10 Ekim arasında yapıp 10 Ekim - 11 Ekim günü için raporu, bir sonraki maçın kurallarına göre sonraki rapor günü versek daha mantıklı olmaz mı bu uyku görevi için?

Son düzenleme:

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Örnek veriyorum benim Pazar günü için raporum bu

(8.10. 2023 12:00 - 9.10.2023 12:00 için)

PMO diyeti devam
Okunulan sayfa : 52 - 72 (20 sayfa) => incognito
Duolingo X
Uyku süresi : 00:30 - 7:30 (7 saat)

maç gününe kadar her gün için alt alta bu şekilde rapor yazıp buraya maç günü atıcam değil mi?

Şöyle bir sorum da var :

10 ekim rapor günü yani yukarıdakine göre 10 ekim 12:00 ve 11 ekim 12:00 arasında

PMO diyeti
Okunulan sayfa
Duolingo
Uyku süresi

raporu vermemiz gerekecek ama uyku süresi için en erken 11 ekim sabahında rapor verebileceğiz. Yani raporu 8 Ekim - 9 Ekim ve 9 Ekim - 10 Ekim arasında yapıp 10 Ekim - 11 Ekim günü için raporu, bir sonraki maçın kurallarına göre sonraki rapor günü versek daha mantıklı olmaz mı bu uyku görevi için?
Üstte yazdıkların çok güzel, ne dediğimi anlamışsın.
Uyku günü için de şöyle yapacağız raporu 10ekimde verdin diyelim, o günü 11 ekime bağlayan gecedeki uykun 2. Maç seansına dahil olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6