77% Başarı - The Chaser Days
Description
Bu gün iyi başlanğıc oldu, lakin hala bir çok sorun var. Sabah zamanında uyandım, rutinleri tamamladım, yatağı değiştirdim, duş aldım, markete gitdim, ve s. Kahvaltıya kadar bir çok iş yaptım ve kahvaltıdan sonra bir film izledim. Bu ilk büyük hataydı. Filmde pek tetiklenmelik sahne olmasa da, sürecin ilk günü olduğu için tetiklenme olucaktı, ama kendimi kontrol etdim ve tetiklenmedim. Yine de, yasak yasaktır ve başka film olamaz gelicek hafta! Bu gün, genel olarak, kuralları izlemekte kısmen başarılıydı. Telefon ve ekran kontrolü kontrol altına alındı kısmen, ama hala yetersiz. Gün sonuna doğru düzeni bir az bozuldu. Bazı önemli şeyleri ayarlamak gerek. Arkadaşa mesaj atıcaktım, ama atmadım. Ne kadar masum gözükse de, sosyal ilişkiler şimdilik stress yaratıyor ve sürecin ilk günleri ek stress'e gerek yok. En son olaraksa, genel düzen yok. Yemek ve çalışma saatleri dakik olmalı. Rastgele bir şeyler yapılıyor, ekran saatleri değiştiriliyor, ve s. Yarın bu kesinlikle yasaklanmalı! Diger kurallara da uyulmalı mutlaka!
Bu gün çok ciddi krizler geldi. Gece uyumazdan önce sanki dünyanın en zor krizi gibi hissettiren bir kriz geldi. Çok zorlandım, sanki son kalan kuvvetimle krize karşı geldim. Lakin, son kalan kuvvetim değilmiş. Kriz zayıflamaya başlayınca aniden her şey düzeldi ve uykuya daldım. Günortası uykusunda da aynı kriz geldi, yine çok zordu, ama yine savaşıldı. Tetiklenmeler oldu, lakin başarıyla yok edildiler. Genel olarak, düşünce saldırıları vardı. Gelecekteki krizlere hazır olmak gerek!
Timeline
1. Gün