Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Yoda

0% Başarı - Relapse​

Description​

Zor günler geçiriyorum son 10 gündür. Relapse oldu. Fena halde dağılmış ve dağılmakta her şey. İlk öncelik kendini kontrol etmek ve bu Chaser'dan kurtulmak. Yarın evde az vakit geçirmeli, üniversitede ders çalışmalı, ve akşam spora gidilmedi. Evde dinlenme zamanında ise krizlere hazır olunmalı. Psikolojik ve duyğusal olarak çok ağır Chaser saldırıları gelicek. Hepsine karşı hazırlıklı olmalısın!

Timeline​

0. Gün

Start

Yoda

0% Başarı - Relapse​

Description​

Bu gün sabah yine bir relapse yaşandı. Sebepleri daha sonra anlatılacak. Bu gün zor geçti. Gün içerisinde kendimi toparladım ve genel bir düzen izledim. Lakin, oldukca zor oldu. Sürekli zihnim dumanlıydı, sinirliydim, yorğun hissediyordum. Şimdi yapılması gereken gece krizleri ile savaşmak ve sabah artık her şeyi düzeltmek. Zor bir gece olucak.

Timeline​

0. Gün

Start

Yoda

5% Başarı - Not Started​

Description​

Bu gün düne göre daha iyi, lakin yine de çok zor bir gündü. Sabah zamanında uyanamadım. Ama bu sefer daha kontrollü oldu uyanamama. Gün içerisinde ani dürtülerle ekran kontrol etme kuralı bozuldu. Günün büyük bölümü kitap ve dizi ile geçti. Ders çalışma oldu, lakin performans çok kötüydü. Bağımlılığın çok büyük zararları var. Lakin, hepsinden önemlisi, daha süreç başlamadı. Tetikleyiciler her yerdeydi, kurallar yoktu, yüzüstü uzanıp hayellere dalmak oldu, ve s. Yarın farklı bir gün olucak, lakin bu Analiz tamamlanmalı, ne olursa olsun. Yoksa sonu felakete gidiyor.

Timeline​

1. Gün

Start

Yoda

65% Başarı - The Chaser Times​

Description​

Başlanğıç günüydü. Sabah zamanında uyanmayı başardım, yataktan kalkmak zor olsa da. Sonrasında oldukca zorlanarak ve kuralları bozarak da olsa programı vı analizi yapmayı başardım. Oldukca zor bir relapse döneminden geçilmiş, bütün düzen bozulmuştu. Günün geri kalanın Chaser Döneminin etkileri yavaş-yavaş gelmeye başladı, lakin savaşıldı da onlara karşı. Bir çok boşta kalan konu var hala, mesela günortası uykusu. Üniversiteden dönünce oradakı baskıdan da kaynaklanan güçlü bir uyku isteği geliyor ve direkt uyumaya geçmek istiyorum. Spora başlayınca bu büyük problem olucak. Sorunu çözmek gerek.

Bu gün çok güçlü krizler vardı. Her şeyden, neredeyse, tetikleniyordum. Kurallara uymak ve zorlanarak krizlerle savaşmak gerek.

Timeline​

2. Gün

Start

Yoda

40% Başarı - The Chaser Times​

Description​

Bu gün çok kötü geçti. Sabah zamanında uyandım. Lakin, sonrasında stress ve beyin-sisi çok fazlaydı. Hiç bir şey yapamıyordum. Sabah daha yeni uyandım, ama uykum geliyordu. Üstelik, ekran kuralları tam izlenmedi, sınav stressi, ve s. diger bütün uyaranlarla birlikde sinirlerim daha kötü oldu. Bütün bunlara chaser dönemi etkileri de eklendi. Üniversiteden dönünce de aynen devam etdi. Sadece film izledim, bir az kitap okudum, ve minimum ders çalışmayı bitirdim. Spora gidemedim. Sinirlerim çok bozulmuştu. Lakin, bunlar kendiliğinden düzelmeyecek. Bu gün iyi yapılan şey buna karşı savaşmak ve fiziki bir şeyler yaparak kendine gelmek oldu. Yarın bunu daha da genişletmek ve uyaranları bitirmek gerek. Zorluklar geçilince her şey düzelmeye başlayacak.

Bu gün çok güçlü krizler vardı. Her şeyden, neredeyse, tetikleniyordum. Bir çok kez bozmak düşüncesi geldi. Süreci toparlamak gerek. Bir çok şey bu gün kötü gitdi.

Timeline​

3. Gün

Start

Yoda

74% Başarı - The Chaser Times​

Description​

Bu gün bir az iyi geçti. Sabah zamanında uyandım. Lakin, sabah rutini tam tamamlanmadı, çünki bu gün istisna bir gün: erkenden ders var. Üniversitede krizlerden uzak zaman geçirdim. Sosyal ilişkiler hala çok yorucu ve ciddi sorun yaratıyor. Lakin, artık bazı şeyler aydınlanmaya başladı. Güçlü durmak gerek. Ders çalışırken hiç odaklanamıyordum. Dersi de mecburiyyetden çalışmıyorum. Edebiyat çalışmak ve okumak sevdiğim bir şey ve boş olunca bile istiyorum yapmak. Ama dopamin sistemim, sinirlerim, odaklanmam, ve s. her şey çok bozuldu, mahvoldu. Hiç bir şeye odaklanamıyorum. Beynim sürekli sisli ve sanki çalışmaya isyan ediyor. Üstelik, hepsine bir de sinir krizleri de ekleniyor. Lakin, sürecin özü tam da bu. Bu zamanlarla savaşmak ve geçmek gerek. Artık yavaş-yavaş her şeyi düzeltmeli ve esas hedefe odaklanılmalı. Gün geçtikce zaman hızla azalıyor. Akşam N. tekrarı oldu ve yeniden sürecin farkına vardım. Ciddi bir iş. Beynin kandırmasına ve rasyonel düşünceni bozmasına izin vermemek ve, aynı zamanda, kaldıracağından fazla yükü kaldırmamak gerek. İlk günler çok kritik.

Bu gün çok güçlü krizler yoktu. Zamanın çoğu üniversitede geçti ve en son relapse daha yeni oldu. Lakin, güçlü sahne hatırlamaları ve tetiklenmeler oldu. Her şeye karşı beynim hassas ve tetikleniyor. Kurallara uymak, düzeni korumak, ve krizlerle savaşmak gerek.

Timeline​

1. Gün

Start

Yoda

74% Başarı - The Chaser Times​

Description​

Bu gün zor bir gündü. Sabah zamanında uyandım ve rutinler tamamlandı. Kurallar uymak zor oldu ve ani hatalar olarak YouTube açılıp-kapatıldı, ve s. Tavizler tamamen bitirilmeli. Bunun için kuralları yavaş-yavaş keskinleştirmek gerek. Günün ilk yarısı sınava hazırlıkla geçti. Sınavda yaşanan bazı sorunlar canımı çok sıktı ve stress yaratdı. Eve dönünce de başka bir yarışmaya katılmak ekstra bir stress ekledi. Bunlar hepsi toplanınca ciddi bir sorun yaratıyorlar ve sürecin ilk günlerin çok tehlikeliler. Sonrasında spora gitdim ve bir az rahatlamış gibi oldum, ilk başta halsiz olsam da. Lakin, program da geride kaldım ve eve dönünce uyku vaktinde ders çalışdım. Bu sebepten N tekrarını bu gün yapmıycam. Düzen için bunun çok gerekli olduğunu biliyorum. Lakin, düzen bu değil! Yarın bu sorunları düşünücem. Ya da başarısız olucam.

Bu gün de çok güçlü krizler yoktu. Zamanın çoğu üniversitede geçti. Lakin, ani sahne düşünceleri çok güçlü ve çok tehlikeli! Çok dikkatli olmak lazım! Gece krizleri ise artmaya başlıyor. Çok dikkatli olmak gerek!

Timeline​

2. Gün

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6