Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tempest Günlük (2)

kral6666

Yoda
Relaps
İlki neyse de bu sefer cortladım
Cheaser'a yakalandık
Sanırım bi süre , sürece ara vericem (1 kasımda tekrar başlamayı düşünüyorum .)
Hayatımdaki diğer sorunlara odaklanmak daha ön planda olacak bi süre .
Kolay gelsin umarım aklınıza koyduğunuz her şeyi başarırsınız
Geçmiş olsun hocam.Kendinize yüklenmeyin lütfen.Umuyorum ki başlayacağın son süreç son ve daimi süreç olur.

Tempest

Deneyimli Üye
Uzun bi aradan sonra yeniden ♾️
Çok fazla ve garip deneyimler oldu bu süreçte
Nofap yapmadım fakat 1 haftada 1-2 defa yapıyordum pmo .
Bu bana nofap yapmaktan daha iyi geldi açıkçası ama belli bi süreden sonra bu düzeni kaybettim ..
Daha farklı sorunlar olduğu için nofap geri planda kalmıştı şimdi ise çoğu sorunum çözüldüğü için nofap ön plana geldi . Bugün relaps tabi relaps olmadan foruma girmiyorum böyle uzun süreçlerde ..
Neyse tabi olumlu şeyler de oldu ama şuan tek odaklandığım şey bi süre tekrardan nofap hedefim : ramazan'a kadar olan zaman + ramazan
yaklaşık 80 gün yapıyor
Günlük rapor vermeyi düşünüyorum o yüzden farklı konulardan günlük raporda bahsetmek istiyorum yani rapor günü değil de belli bir konuyu anlatabilir ilk raporu yarın vercem (1.gün olarak)

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
baştan sona okudum güzel okunaklı işlevsel bir günlük. Bazı arkadaşlar işe güce odaklan demişler ama buna pek katılmıyorum. İş ten güç ten vs den önce Biz e odaklanmak gerek fikrindeyim acizane. Bende forumda eskiyim buarada Forumun en çok mesaj gönderen üyesiydim önceki üyeliğimde ve şimdiki gibi boş girdilerde değildi. Zirveden düştüm 1.5 2 yıldır. Kolaylık dilerim sürecinizde.

Tempest

Deneyimli Üye
Kısır döngülere girdiğim , toparlanmakta bi hayli zorlandığım , bol bol uyuduğum , hevessizlikle dolu bir dönemdeyim

Bir şeylerin kendi kendine hallolmasını bekliyor gibiyim

Neyse lafı uzatmadan yeni bir döneme geçiyoruz
PMO serbest onun dışındaki hayatımı düzenleyeceğim
05.00-12.00 uyku 🤠 (ramazan bitene kadar boyle devam edicem diger türlüsü olmuyor)
Günlük 1 saat kitap okuma
Günlük 1 saat/1 bölüm dizi izleme
Günlük telefon sürem max 4 saat olacak
Spor = haftada 3 gün boks antremanı(kick-boks kursuna başladım)
Ders = Günlük min. 6 saat
Onun dışında günlük rapor vermeyi düşünüyorum ekleme olursa eklerim
Tabi bi de bunlar için disiplin lazım 👺

Strafe

Neptün Yolcusu
Yapamadım , yapmak da gelmedi içimden .
Heves yok
Ben de senin gibi zor dönemden geçiyorum dostum. 2 gündür ders çalışmaya zorluyorum kendimi çalışamıyorum 1 haftadır hiçbir şeye hevesim yoktu. Oruç tutarken bile hevesim olmuyordu. Bugün sabah kalktım soğuk duş aldım, güzel giyindim ve her zamanki kafeme gittim. Kafamdaki bütün düşünceleri sildim sadece hep yaptığımı yapacağım dedim gidip ders çalışacağım. Bugün 5 saat aralıksız çalışabildim. Aslında çözümü ikimizde biliyoruz o da yapılması gerekeni yapmak. Allah kolaylık versin dostum.

Ben süreçte insanlardan uzaklaştığım eve kapandığım zamanlar zorlanıyorum ve bozuyorum. İnsanlarla iç içe olmak beni direkt pozitif moda sokuyor. Bu yüzden son 6 aydır kafede ders çalışıyorum. Sana da tavsiye ederim. Evden çık yeterki.

Kötü hissediyor olabilirsin ama kötü hissetmene gerek yok. İyi hissediyormuş gibi davran beynini kandır bir nevi.

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Kötünün iyisine kayın tavsiyem. Örneğin 6 saat hedef okumaları yapamıyorsanız , zevkli ve güzel vakit geçirmenizi sağlicak romanlar kitaplar okumanız , 6 saat hiçbirşey yapmamaktan iyidir. Hedef diziyi izleyemiyorsanız oyun oynamak , vs vs. Ayrıca kendimiz üzerimize düşünmeyede yüzleşmeyede zaman ayırmamız lazım gerçek bi düşünce. Acizane düşüncelerim yanılıyorda olabilirim. Kolaylık dilerim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6