Ahali artık bu mesajın ilgi çekmek için atıldığına inanıyorum ben. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama bu tür bir yazıyı ve akabinde yazılan yazıların normal bir akılla veya bilinçle yazılacağına inanmıyorum. Yazının ilk halinden belli, kusura bakmayın. Ben böyle bir şeyin tartışmasına girmeyi bile lüzumsuz buldum ama yazıyorum.
hypertrophy Sorularımı tekrar soruyorum. Yaşın kaç öncelikle. Ergenlik haliyle bunları düşünmüş ama dışa vurmamış insanlar mevcut (hormon patlaması, beynin evrimi ve algının oluşumu nedeniyle) ama erişkin ve sağlıklı bir akıl bu tür diyaloglara girmez. Tanrı sorgusunu ele alış şeklinden tut bağımlılığını Tanrı'ya bağlamana kadar hiçbir şeyde elle tutulur bir yan yok! Çalışmalarının neredeyse hepsi "psikiyatrik ve hesaplamalı" temelde olan ve tezini bunlar üzerine yazan biri olarak söylüyorum ciddi bir mental problemin olabileceğinden yanayım, teşhisin varsa ve ilaç tedavisini almadıysan, ilaçlarını mutlaka kullan. Tedaviye ihtiyacın varsa bunu söylemekten çekinme. Zayıflık değil bu! Tedavi olmayla alakalı bir şeyler değişsin istiyorsan ve geri dönüşsüz yollara sapmak istemiyorsan bana ulaşmanı rica ediyorum. Seni gerçekten yargılamayacağımdan emin olabilirsin.