Gaucho
Yoda
Selamlar dostlar. Ben yaklaşık 2 yıldır okb atakları ile uğraşıyorum daha önceleri de var fakat en etkin oldukları yıllar son 2 yıl. Akabinde küçüklüğümden beri bazı aşağılık kompleksi tarzında duygularım var. Sürekli karamsarlık böyle hani o duygulara kapılıp gidiyorum. Hayattan zevk almak istiyorum. Okulumdan projelerimden sporumdan zevk almak istiyorum. Artık mutlu olmak istiyorum. 2 yıldır sürekli düşünüyorum şu yollarda bir kere de zevk alarak yürüsem. Bunun dışında pmo ve okb ya da anksiyete ilişkim var. Genel obsesyonlarım cinsel konularda olduğu için atıyorum pmo yaparken aklına sevdiğin birinin gelmesi gibi okbyi aşırı tetikleyen şeyler yaşıyorum. Daha önceki sürecimde yaklaşık 20. günler gibi biraz s!kt!r et moduna girdiğim için azalmıştı.
Birde ek olarak şuna değinmek istiyorum. Son 2 haftadır gündemdeki olaylar aşırı psikolojimi bozdu. Yoğun biçimde korkuttu. Bugün öğlen uykusunda dahi üst üste iki tane rüya gördüm. İkisi de gündemdeki malum olaylarla ilgili idi. Dostlarım artık mutlu olmak hayatla barışmak istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum.
Birde ek olarak şuna değinmek istiyorum. Son 2 haftadır gündemdeki olaylar aşırı psikolojimi bozdu. Yoğun biçimde korkuttu. Bugün öğlen uykusunda dahi üst üste iki tane rüya gördüm. İkisi de gündemdeki malum olaylarla ilgili idi. Dostlarım artık mutlu olmak hayatla barışmak istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum.