Adam 73 yaşında ve hâlâ torba patlatıyor, gerçekten saygı duyulacak bir disiplin, azim ve fiziksel form.
Ama bir detayı da gözden kaçırmayalım: Kendisi videonun açıklamasında açıkça TRT (Testosteron Replasman Tedavisi) kullandığını belirtiyor.
Bu demek değil ki "her şey TRT sayesinde" ama demek ki
yaşla birlikte azalan hormon düzeyleri yerine konmadan bu seviyede kalmak çok zor.

TRT bir
ilaç tedavisidir, (Testosteron Replasman Tedavisi) herkes için uygun değildir, hele ki genç yaşta sağlıklı olan biri için kesinlikle önerilmez.
Bu bilgileri görmezden gelirsek, insanlar bu sonucu sadece sporla sanıp kendini yetersiz hissedebilir ya da bilinçsizce riskli yollara başvurabilir.
Gerçek spor kültürü; sadece görüntüyle değil, arkasındaki süreci de dürüstçe konuşmakla gelişir.
Bu paylaşım, adamı küçümsemek için değil, daha şeffaf ve doğru bilgiyle ilham alınsın diye yazılmıştır.
Spor yap, sağlıklı yaşa, ama sahneyi değil kulisi de tanı.
Vücut geliştirme sektörünün dibinden gelen bir abiniz olarak bunları söylemek görevimdir. Saygılar.
Abimizin kendi videosuna yazdığı açıklamasının tercümesi;
"14 yaşında başladım ve hâlâ devam ediyorum. Bırakmak seçenek değil. Spor, boyundan aşağı genç kalmana yardımcı olur.
44 yaşımda bypass ameliyatı geçirdim. O zamandan beri dayanıklılığım iyi değil. Kum torbasıyla çalışmamın sebebi, bunu bir dayanıklılık egzersizi olarak yapıyor olmam.
Kanalım sağlık, fitness ve uzun ömür hakkında.
- Kavga çıkarmak,
- Vietnam hakkında siyasi mesajlar vermek,
- Ya da steroid kullanımı
için değil.
Genç ve sağlıklı erkekler için steroid kullanımını onaylamıyorum.
Yapanları yargılamam ama ciddi bir yarışma hedefin yoksa kullanma derim.
Yaşlanan erkekler için, kan tahlilleri bunu gösteriyorsa TRT'nin önemli olduğunu düşünüyorum.
TRT’ye 68,5 yaşımda kısa süreliğine başladım, ama hasta anneme bakarken masrafları kısmak için bıraktım.
Mayıs 2021'de tekrar başladım. Bu video 73. doğum günüm civarında çekildi.
Onun dışında hayatım boyunca hep "natty" (doğal) kaldım."