0.GÜN:
Evet, bugün 23 Nisan 2026 YKS sınavına 59 gün kaldı ve ben son zamanlarda derse odaklanamıyorum geçen hafta bugün 2 yıldır sevdiğim ama bir türlü açılamadığım kızla konuşmayı kestik( Nisanın başından beri çok güzel konuşuyorduk ve onunla beraber müthiş bir şekilde ders çalışabiliyordum.)
şimdi her zaman olduğu gibi ve mutlak son olan yalnızlığımla beraberim. Bu bağımlılığı hâlâ bırakamadım, ( şuan yine 0. Gündeyim) ne yapacağımı bilmiyorum sadece sınava kadar her gün ama her gün sorumluluklarımı bitirip, buraya gelip yazmak istiyorum çünkü geliştiğimi düşünmüyorum ve gelişsem de gelişmemişim gibi hissettirecek ve böyle hissedersem gelişemem o yüzden buraya tamamen saf, tamamen temiz bir şekilde gün içinde ne yaptıklarımı yazacağım ve en sonunda dönüp baktığımda geliştiğimi görebileceğim.
Bu bağımlılıkla ilgili çoğu şeyi bilmeme rağmen yine de o tuzağa düşüyorum, tetikleyicilere kanıyorum. Bu da gösteriyor ki her gün analiz yapmam ve bu tuzağa düşmemem için önlemler almam lazım.
Bu aralar başaramayacağımı düşünüyorum, hayalime ulaşamayacağımı, hiç mutlu olamayacağımı, döngüden çıkamayacağımı düşünüyorum ama galiba fıtratımız gereği her zaman bir umut var içimde. Gün bir daha doğacak ve o gün belki de hayal edemeyeceğin kadar iyi geçer bilemezsin sadece plan kur, plana uy, disiplinle devam et düşüncelerden uzaklaş, dinine yönel, maneviyatını güçlendir, her şeyin çabana bağlı olduğunu unutma ve sakın ama sakın bırakma bırakma bırakma.
Ve dostlarım her şey imkansızdır ta ki bir çılgın gelip aksini kanıtlayana kadar.