Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sedou12'Nin Arınma Ve Gelişim Yolculuğu

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1 (21.09.2024)

Bugün genel olarak boştu gene aile evindeydim onlarla zaman geçirdim sonra direksiyon sınavına girdim ve geçtim
Sonrada akşam maçı izledim
Neverfap açısından rahattım
Güne puanım 10/10 denir heralde mentalim iyi direksiyon sınavını tekte geçtim maçı kazandık ailemlede vakit geçirdim daha ne olsun

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2 (22.09.2024)

Dün gece yazamadım çünkü yurtta çok saçma şeyler yaşandı gereksiz tartışmalar vb. Sonrasındada odadakilerle baya dalgasını yaptık olayın gün genel olarak boştu gene niye yurda geldim yerleştim filan bügün yeni programa başlıyorum zaten artık boş geçmiycek neverfap açısından rahatım şuanlık güne puanım 7/10(olay çok gereksizdi çok zaman çaldı)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3 (23.09.2024)

Bugün sabahtan okula gittim 2 dersim vardı sonrasında arkadaşlarımla yemek yemeye gittik öğleden sonra 4 ders solidwork vardı ına girdik baya zevkliydi ders sonra yurda geçtim biraz dinlenip ders tekrarı yaptım sonra 30 dk müzik eşliğinde minecraft oynadım baya rahatlatıcıydı dün geceki saçma olaylardan sonra ihtiyacım vardı
Sonra 12 bölüm (aşağı yukaru 180 sayfa çizgi roman gibi hesap edin 1 cilt gibi) manga okudum sonra oyun oynadım şimdide 1 bölüm anime izler yatarım yerin dersim 9 da

Artılar:
-Plana uyuldu
-neverfap açısından rahattım
-hedeflere uyduk
Eksiler:
-dün geceki olay günüme fazla yansıdı

Güne puanım 7.5/10 (düzene girmeye başladık gibi)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 4 (24.09.2024)

Bugün sabahtan derse gittim 4 ders diferansiyel vardı sonra öğle yemeği yedim 3 derste dinamiğe girdik yurda geldimde çok yorulmuştum 2 saat kadar dinlenip tekrarlarımı yaptım biraz sonrada yatarım

Gün raporu:Yorgunluğum günü bozdu biraz planı tutturdukta istediğim verimde değildi bide arada büyük bi kriz geldi krizi düzgün yönetirsem gidiceni telkin ettim kendime işe yaradı üstünden geldik
Güne puanım 6/10(hedefler tutuldu istenen gibi olmasada çok)

artı eksi olarak değil böyle yazmaya karar verdim bu kısmı detaylı olsun genede büyük artı eksilerde ayrı yazarım muhtemelen

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 5 (25.09.2024)

Bügün orta gibiydi dersim öğleden sonraydı gittim ona sınra yurda geldim yurtta ufak bi boşluğa düştüm o sırada kriz geldi bi türlü tam atlatamadım şimdi şimdi toparlandım gibi biraz sonrada yatıcam zaten

Gün raporu:bugün rüyalandım onun dışında krizler sorun oldu oda gün biraz boş geçti verim dahada düştü yarın buna odaklanıcam güne puanım 5.5/10

Son düzenleme:

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Güne 6(26.09.2024)

Bugün dersim sabahtandı sonra 3.20 gibi yurda geçtim sonra duşa girdim sonra ders tekrarı yaptım

Gün raporu:Bugünde krizlerle uğraştım o gün içindeki akışı kaybettiğimde boşluğa düştüğümde krize giriyorum zor olsada toparlandım gibi krizler boş kalınca geliyor bunun için konuda açtım zaten onaylanınca gelen cevaplara bakıcam yarın günü doldurmaya odaklanıcam güne puanım 6/10(idare eder yarın akışa odaklanıcaz)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 7(27.09.2024)

Dün boş günümde sabahki dersten sonra merkeze inip işlerimi hallettim sonrada odaya gelip dinlendim

Gün raporu:Dün krizler açısından daha iyiydi o boşluğa düşmelere çözüm buldum gibi bi tane to do list uygulaması indirdim onda günü planladım hatırlatıcılar oluşturdum bildirim geldiği anda o işi yapıyorum bide boşluğa düşebileceğimi hissettiğim anda hemen bişeye odaklanıyorum o yüzden krizler dün yok gibiydi güne puanım 8/10(arkadaşlarla mc oynarken çok geçe kaldık ve kötü beslendik 2 puan ondan yoksa mis gibi gündü)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Haftalık rapor(1.hafta)

Geçenki relapsten sonra bu hafta içinde o etkileri geri kazandımı hissettim bunlar;
Odaklanmada artış(dersi daha dinleyip anladımj hissediyorum)
Ruh hali stabilleşmesi
Enerji artışı
Kolay gülebilme mutlu olma
Kızlardan gelen bakışlar.
Başka farkettiğim bişey olmadı şuanlık

Genel olarak hafta iyiydi diyebilirim arada zorlansamda takılsakta halledebildim
Haftaya puanım 6.5/10(günümü doldurmayı daha dün yeni yapabildim umarım haftaya daha iyi olur)

Son düzenleme:

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 8 (28.09.2024)

Bugün yurttaydım 3 seans(seanslar şuanlık 1 saat) ders çalıştım sonrada arkadaşlarla gene mc oynadık gene geçe kaldık bunu yazıp yatıcam

Gün raporu:Bugün büyük bir kriz geldi atlatabildim ama kesinlikle günü doldurmalıyım en ufak bi boşlukta dikkatsiz davranırsam kriz ortaya çıkabiliyor
güne puanım 6/10(dünden daha kötü ama genede idare eder en kötü günümüz böyle olsun)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 9(29.09.2024)

Bugünde yurttaydım gene 3 seans ders çalıştım sonrada takıldım oyun oynadım anime izledim filan şimdide bunu yazıp yatıcağım yarın dersim sabahtan

Gün raporu:Bugün dün gece geç yattığım için sersemlik vardı biraz o zorladı beni işlerimi yaptım gene bi şekilde gecikmelide olsada kriz gelmedi gibi bugün daha kontrollüydüm kendim üstünde bu iyiyie işaret bu taktikle ilerlersem daha az sıkıntı yaşıyacağım işareti güne puanım 6.75/10(dünden iyi ondan önceki günden kötü idi).

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Günlük Rapor: Öğleden sonraki SolidWorks dersinde, çizim hızım sayesinde hocamdan takdir aldım. Yurda geldikten sonra biraz Cem Yılmaz stand-up izledim. Sonrasında ders tekrarı yaptım ve ardından klasik olarak anime, manga ve oyunlarla vakit geçirdim.

Değerlendirme: Uyku kalitem kötü olduğu için gün verim açısından istenen seviyede değildi. Ufak bir kriz geliyormuş gibi hissettim, ama kriz yönetimi konusunda deneyim kazandığımdan dolayı toparlamayı başardım. Bu hafta temel seviyeyi oturtmak istiyorum. To-do list kullanmaya başladığımdan beri günlerimin verimi artmaya başladı.

Son iki gündür bir kız arkadaşım olsa iyi olurdu hissi geliyor. Ancak şu anda kendime odaklandığım bir dönemdeyim, daha doğrusu nihai amacımın ikinci etabındayım. Bu nedenle kızlara vakit ayıramam, ama iyi anlaşabileceğim biri olursa da kaçırmam. Ana hedefim asla bu değil. Artık kriz yönetimi konusunda daha tecrübeliyim ve bu sayede biraz daha rahatım.

Günün Puanı: 7/10 (Uykumu alsaydım çok daha yüksek bir puan olabilirdi

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Günlük Rapor: Bugün sabah erkenden okula gittim, bütün gün oradaydım ve oldukça yorucuydu. Eve gelince ders tekrarı yapıp dinlendim.

Değerlendirme: Bugün kriz açısından temiz bir gündü. Sabah ruh halim kötüydü, bunun sebebi son iki gündür yaşadığım bazı sorunlar (uyku, beslenme ve sosyal konular). Sabah bu durum beni zorladı, ancak amacımı aklıma getirerek toparlandım. Bunun dışında gün içinde büyük bir kriz yaşamadım.

Günün Puanı: 6.4/10 (Bugün çok yorgundum.)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Günlük Rapor: Bugün öğleden sonra okula gittim ve Akışkanlar Mekaniği dersinde bir soruyu ilk çözen ben oldum. Sonrasında arkadaşlarla merkeze inip gezdik, yemek yedik ve alışveriş yaptık. Yurda dönünce hiçbir şey yapmak istemediğim için sadece oyun oynadım ve takıldım.

Değerlendirme: Bugün idare ederdi. Hafta başından beri beni doğrudan ilgilendirmeyen çok kötü olaylar yaşadım. Örneğin, bugün 1 saat önceden çıkmama rağmen derse geç kaldım. Normalde otobüsle 10 dakikada okulda oluyorum ama otobüs gelmedi ve tam 1 saat bekledim. Hoca neredeyse sınıfa almayacaktı. Bu tür olaylar beni biraz zorluyor. Şu an gün içinde kendime bir "deşarj boşluğu" oluşturuyorum ve bununla idare ediyorum. İlerleyen süreçte başka bir çözüm bulmak gerekecek.

Günün Puanı: 6/10 (İdare ederdi.) Bunla beraber eksik günleri kapadık

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 13(04.10.2024)
Rapor formatını gene değiştiriyorum diğersi gerektiği kadar detay vermiyor gibi

Sabah:biraz geç kaldım ama otobüs geldiği için derse yetiştim ders zevkliydi sabah bi sıkıntı olmdı
Öğle:Arada yemeğe gittik sonra sınıfta muabbet ettik sonra 2 ders şeçmeli görüp yurda döndük
Akşam:Burası sıkıntılıydı biraz bi kaç gündür benle alakasız çevremdeki garip insanlarla çok sorun yaşadım o sorunlar boş kalınca patladı zorladı biraz beni düşünce krizi onun dışında çok bişey yapamadım
Gece:Gece topladım şöyle topladım desarj alanı oluşturdum kendime sonrası iyi
Yarın tabi dinlenme yapıcam bu haftalığın saçmalını üstümüzden atalım bi
Yarından itibsren nihai amaca tam gaz devmam edicez

Son düzenleme:

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 14 (04.10 2024)
Öncelikle haftalık raporu kendi rekorumu kırdığımda yazıcam ondan sonra grib oldum ondan dolayı bugün çok bişey yapadım ondan bugün detaylı girdi yok kriz açısından iyi gibiydim güne puanım 6/10(grip olduk tatsız bi durum

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
2.haftalık rapor:
2hafta 2 günle rekorumu kırmış bulunmaktayım ilk hedefi aştım sonraki hedef 30 gün bu hafta idare eder geçti sabit bi düzen tutturduk çok verimli olmasada bu verim olayı için bi liste ayarladım günümü nasıl verimli geçirebilirim diye onun dışında krizler açısından rahattı arada bi libidom çok yükseldi ama sonrasında grip olduğum için mecburi düştü
Gördüğüm etkiler:Odak artışı beyin sisinde kayboluş özgüven artılı kızlardan gelen bakışlar(bu arada şuan bi kızla konuşuyorum daha erken ama potansiyel var gibi) haftaya puanım 7.5/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Günü farklı kategorilerde inceliycem artıj daha detaykı veri için

Uyku:Dün gece uykumu iyi aldım gibi sabah dinç kalktım
Beslenme: 3 öğün beslendim abur cubur çok tüketmedim bi sabah yurtta verilen kahvaltıyla doymadığım için bisküvi yedim o fazlalıktı ama çok aıkıntı değil
Kişisel bakım: yatağı toplamayı unuttum bide parfüm sıkmayı( odadakilerle muabbete daldım öyle kaynadılar
Sosyallik:sınıftakilerle iyi gibiydi arada ufak pürüzlar olsada odadakilerle aram iyi şuan odadan biri gidebilirmiş zaten 3 kişi kalırsak çok iyi olur+kız işini becericez gibi şuanlık online ama oda yeter oda bi adım sonuçta özellikle benim gibi kızlarla nasıl konuşulcana dahil çok tecr0besi olmayan biri için
Dersler:Güzeldi ama çok zordu pratikle halladilir
Gün doluluğu:boşluğa düşmedim ondan yeterli sıradan bi gündü
Alınan zevk:iyi bi seviyede güzel denebilir
Güne puanım7.2/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Evet ehh bugün relapse oldum gene boynumuzu büktük ama sorun değil bu süreçte bi anlınada olsa bağımlılık öncesi halim gibi hissettim o yüzden pes etmek yok adapte olucağız zorluklara

YAPILACAKLAR
Gelişim mentalitesine girmiş bulunmaktayım her gün %0.1 olsa bile dünden daha iyi olucam ardından:
-temel seviye düzen oturtum bu süreçte bu hafta onların pürüzlerini alıcam
-öncelikle uyku düzeni sağlanıcak
-sonrasında düzenli ders çalışma ve dersleri daha verimli geçirme
-günü dolu dolu geçirme
Bu 1.haftanın 2.haftanın hedefleri farklı olucak

kral6666

Yoda
Evet ehh bugün relapse oldum gene boynumuzu büktük ama sorun değil bu süreçte bi anlınada olsa bağımlılık öncesi halim gibi hissettim o yüzden pes etmek yok adapte olucağız zorluklara

YAPILACAKLAR
Gelişim mentalitesine girmiş bulunmaktayım her gün %0.1 olsa bile dünden daha iyi olucam ardından:
-temel seviye düzen oturtum bu süreçte bu hafta onların pürüzlerini alıcam
-öncelikle uyku düzeni sağlanıcak
-sonrasında düzenli ders çalışma ve dersleri daha verimli geçirme
-günü dolu dolu geçirme
Bu 1.haftanın 2.haftanın hedefleri farklı olucak
Geçmiş olsun.Hiç canını sıkma dediğin gibi pes etmemelisin.Ne demiş şair;
"Zafer sonuç değil,mücadeledir."

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1

Bugün dersim öğleden sınraydı ondan 9 gibi kalkıp kahvaltı yaptım solidworksten quizim olduğu için ona çalıştım sonra öğle yemeği yeyip okula geçtim quizim güzel geçti muhtemelen güzel bi not alırım sonrasında yurda geçip dinlendim sonra ders tekrarı yaptım sonra dinlendim biraz sonrada yatarım yarın dersim erken.Kriz açısından günüm rahattı güne puanım 6.6/10(daha dolu geçirebilirdim ve sabah kötü bi ruh halindeydim)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6