Hocam beslenmeniz nasıl, beslenmesiz olur mu?Ben 2 yıldır plastik plaka kullanıyorum döküm almayı hiç düşündürmedi.
Tek sıkıntısı ağırlık artırırken 1 kg 1 kg artıramıyosun seti tekrarı artırıyorsun.
1 gün dahi antreman atlamadım extrem durumlar harici 2 yılda istediğim vücuda ulaştım.
Plastik plakayla evdede oluyormuş bunu gördüm. Tavsiye ediyorum.
Hocam onerebileceginiz halter seti var mı yada plakBen 2 yıldır plastik plaka kullanıyorum döküm almayı hiç düşündürmedi.
Tek sıkıntısı ağırlık artırırken 1 kg 1 kg artıramıyosun seti tekrarı artırıyorsun.
1 gün dahi antreman atlamadım extrem durumlar harici 2 yılda istediğim vücuda ulaştım.
Plastik plakayla evdede oluyormuş bunu gördüm. Tavsiye ediyorum.
2 dumbel barı olsun 1 de düz halter barıHocam onerebileceginiz halter seti var mı yada plak
Beslenmeme %70 dikkat ediyorum dostum 2 öğün evde yiyorum, 1 öğün işte, iş yerinde ne çıkarsa bahtıma onu yiyorum.Hocam beslenmeniz nasıl, beslenmesiz olur mu?
Beslenmeme %70 dikkat ediyorum dostum 2 öğün evde yiyorum, 1 öğün işte, iş yerinde ne çıkarsa bahtıma onu yiyorum.
Evdede elimden geldiğince tavuk pilav , yumurta falan bir şekilde ayarlıyorum.
Şeker zaten dopamin bakımından 2 yıldır tüketmiyorum.
Vucut gelişiminde hedefine göre ayarlamalar yapmalısın hızlı hedefe gitmek istiyorsan dikkat etmek gerekli.
Beslenmeni alışkanlık haline getirirsen 3-4 ay sonra çok basit hale geliyor.
Çok kasmadan ufak değişimler uzun vadede fark yaratıyor.
Arda buildin bi videosunda ben açma keteyle besleniyodum önemli olan devamlılık diyordu. bencede önemli olan spora gitmek, ev yemeğiyle bile olur,yeterki ağırlığın altına gir. Birazda takviye alırsın ev yemeğinin yanına protein tozu, zamanla diğer insanları geçersin.Ben eskiden 2 yıl boyunca düzenli beslenip sporumu yapıyordum fakat artık ev yemeği yiyorum ve bu yüzden uzun zamandır bıraktım. Bu memlekette vücut geliştirme yapılmıyor. Bu aralar calisthenics ile ilgileniyorum hadi hayırlısı.