istediği performansı verememe yapamama korkusu gibi bir şey galibaKanka biraz daha açabilir misin nasıl bı performans kaygısından bahsediyorsun
cinsel performans kaygısı olabilir ya da kendini beklentiye sokup o işi sürekli düşünme ve beceremeyeceğin bir iş olabilirKanka biraz daha açabilir misin nasıl bı performans kaygısından bahsediyorsun
herhangi bir işi yaparken hata yapmaktan kaygı veya o işi yaparken yapamacağım düşüncesinin gelip o an bir ufak panikleme ve gerginleşme hali ve kaygı mıAranızda performans kaygısı yaşayan var mı ya da daha önce bu durumdan müzdarip kişiler var mı ? Varsa nasıl aştınız görüşlerinizi merak ediyorum
Bu arada bu dediğin bende oluyor tavsiyen varmıherhangi bir işi yaparken hata yapmaktan kaygı veya o işi yaparken yapamacağım düşüncesinin gelip o an bir ufak panikleme ve gerginleşme hali ve kaygı mı
herhangi bir işi yaparken gelen o düşünceyi takmamak ve fiziksel bişede yapmak lazımda bilmiyorum insan içinde olduğu o durumun gereksizliğini ve lüzümsuzluğunu o durumun içine takıldığı için idrak edemiyor kafayı başka bir yere vermek gerek yani o an kafaya takılan şeyin bir netice vermeyeceği aşikar mesela o düşünce bir karşıt şey olarak imgelendirilip sonra göz önüne getirilip fiziksel hareket olarak yumruk atılıp küfür edilebilir misal kafayı başka yöne çekmek içinBu arada bu dediğin bende oluyor tavsiyen varmı
Vardı bende partnerimle güven ortamı oluşunca kendimi rahat hissettim ve geçti ama sana tavsiyem ilk defa olacaksa performans arttırıcı kullan bu sayede sonraki ilişkilerinde özgüvenli olacaksın ama ilkin kötü geçerse muhtemelen kendi kendine kafada kurup kötü hissedeceksinAranızda performans kaygısı yaşayan var mı ya da daha önce bu durumdan müzdarip kişiler var mı ? Varsa nasıl aştınız görüşlerinizi merak ediyorum