Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Performans Anksiyetesi

Debris

Yeni Üye
Aranızda performans kaygısı yaşayan var mı ya da daha önce bu durumdan müzdarip kişiler var mı ? Varsa nasıl aştınız görüşlerinizi merak ediyorum

fahri

Yeni Fapstronot
Kanka biraz daha açabilir misin nasıl bı performans kaygısından bahsediyorsun

mvhhd88

Venüs Yolcusu
Aranızda performans kaygısı yaşayan var mı ya da daha önce bu durumdan müzdarip kişiler var mı ? Varsa nasıl aştınız görüşlerinizi merak ediyorum
herhangi bir işi yaparken hata yapmaktan kaygı veya o işi yaparken yapamacağım düşüncesinin gelip o an bir ufak panikleme ve gerginleşme hali ve kaygı mı

mvhhd88

Venüs Yolcusu
Bu arada bu dediğin bende oluyor tavsiyen varmı
herhangi bir işi yaparken gelen o düşünceyi takmamak ve fiziksel bişede yapmak lazımda bilmiyorum insan içinde olduğu o durumun gereksizliğini ve lüzümsuzluğunu o durumun içine takıldığı için idrak edemiyor kafayı başka bir yere vermek gerek yani o an kafaya takılan şeyin bir netice vermeyeceği aşikar mesela o düşünce bir karşıt şey olarak imgelendirilip sonra göz önüne getirilip fiziksel hareket olarak yumruk atılıp küfür edilebilir misal kafayı başka yöne çekmek için

hypertrophy

Ay Yolcusu
Vardı bende partnerimle güven ortamı oluşunca kendimi rahat hissettim ve geçti ama sana tavsiyem ilk defa olacaksa performans arttırıcı kullan bu sayede sonraki ilişkilerinde özgüvenli olacaksın ama ilkin kötü geçerse muhtemelen kendi kendine kafada kurup kötü hissedeceksin

normaldede performanssızlık normal bişey insanlar işinde ustalık için ömrünü harcıyor senin hemen birşeye adapte olmayı beklemen en başından yanlış bi düşünce bekle herşey zamanla olacak

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6