Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nihai Süreç Günlüğüm

notfapper

Venüs Yolcusu
Güncelleme instada satranç videolarım 500k izlenmeyi geçti ve artık p yok sadece 2 günde bir mast sabitlendi bunuda bırakacağım ben anlamadım biraz garip bir döngüdeyim ama çıkıyoruz inşaallah okulların açılması ile bir rutin oturtmayı planlıyorum

notfapper

Venüs Yolcusu
Bugün Relapse oldum ama buna rağmen çok başarı kaydettim ve de Relapse sorununu çözdüm ben artık bağımlılık relapsi olmuyorum sadece stres! Bunu çözmek için bir rutin oturtacağım inşaallah da elimden geleni yapacağım

notfapper

Venüs Yolcusu
Büyük ihtimalle buraya birdaha seneler sonra meraktan gireceğim nofap diye birşey yoktur kendinize öyle bir uğraş öyle bir rutin oturtun ki mast ne kardeş ben öyle birşey bilmiyorum diyebilene kadar devam bu kadar basit yani en iyi taktik unutmak bağımlı olduğunu krizler dışında aklına gelmiyor zaten onları nasıl atlatacağın ile ilgili tonlarca yazı var her neyse yeter bu kadar bu forum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6