Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

✅Nf: 112. Gün (26.11.2024)
📊2 saat 45 dakika çalışma (Tek alan)
📚Hesaplamadım metin okumaları yaptım
🥊2 saat antrenman (çift antrenman HIIT kardiyo, bisiklet)
🥕Yeme sonlandırma: 15.05
📝Bugün modum düşüktü. Depresif hisler yaşadım. Bu hiç yara veremedi bana çünkü güçlü bir haldeyim. Emek veriyorum ve sabırla hareket ediyorum. Daha iyi olacak eminim. Hayatta en büyük kazanıma sahip olduğuma inanıyorum isteklerimi hep süzgeçten geçiririm bu dünyadaki sisteme öyle sunarım. Yaratıcı iradenin kendisine tam bir güvenle hayatımı sürdürüyorum. Bir ödülü hak ediyorsam bunun gerçekleşeceği kesindir.

✅Nf: 113. Gün (27.11.2024)
📊1 saat (2 alan)
📚2,5 saat Kitap Okuma
🥊2 saat Spor (çift antrenman HIIT kardiyo, bisiklet)
🥕!!!15 GÜNLÜK BİR KAMP PROGRAMINA GİRECEĞİM. BURADA BİR CHEAT MEAL GİBİ BANA UYMAYACAK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİM. VE ESKİ DİSİPLİNİM YOK. BİRÇOK ALANDA TEKRAR KENDİME GELEBİLMEK İÇİN SIKILAŞTIRILMIŞ BİR MONK MOD YAPACAĞIM. BAŞARACAĞIM.
📝Yalnız hissetme hali gece bir cheat meale ve hiç yapmadığım instagram reelsine girmeme sebep oldu. Resmen süreci bile riske atacak bir mentaldeydim. Çalışma sürelerimin ve mücadelemin arttığı bir döneme gireceğim. Son bir sözüm var iki arkadaşıma onlarla buluştuğum zamanda kuralları çiğnemeyeceğim. Gereksiz para harcaması yaptım. Kendimi tanıyamaz hale geldim dün akşam. Kendimi çok yalnız hissetmemin sebebi ne buna odaklanacağım. Güçlü bir inancı olan ben bunu kendime bir daha yaparsam ciddi yaptırımlar uygulayacağım. Özür diledim içimden gelişen işlerin yanında yaptığım bu yanlış kabul edilebilir cinsten değildi.

✅Nf: 114. gün (28.11.2024)
📊1,5 saat çalışma (3 alan)
📚1 saat kitap okuma
🥊1,5 saat spor (HIIT kardiyo bisiklet)
🥕2 öğün yapıldı. Ölçüye özellikle özen göstermeye de başladım. Son öğün: 14.25
📝Silkelendim. Şu an istikrarı yakalamam ve zaman kayıplarını aza indirmem gerekiyor. Duygu durumum gün içerisinde zaman zaman çok düştü. Alışkın olmadığım bir hal ve çözebilmek adına elimden geleni yapacağım. Modum standartın altındaydı.

✅Nf: 116. gün (30.11.2024)
📊2,5 saat çalışma (4 alan)
📚2 saat kitap okuma
🥊2 saat spor (HIIT kardiyo, bisiklet)
🥕2 öğün yapıldı. Ölçüye dikkat edildi. Son öğün: 19.15
📝29 Kasım'da rapor girmedim çünkü viral enfeksiyon geçirdim diye düşünüyorum. Ciddi karın, baş ve mide ağrısı yaşadım. Yoğun halsizlik vardı. Dün ise verimli bir gün geçtiğine inanıyorum. Her geçen güçleniyorum. Meditasyonu hiç aksatmadan yapıyorum. Bu dünya için isteklerimde hem yaşadığım ulus hem dünya için güzel temennilerde bulunuyorum. İradem ve disiplinim güçleniyor. Zorun karşısında boynumu bükmüyor tam tersine bir savaş veriyorum. Mert bir şekilde ve sabırla.

✅Nf: 117. gün (01.12.2024)
📚1,5 saat kitap okuma
🥊1,5 saat spor (HIIT kardiyo, bisiklet)
🥕2 öğün yapıldı. Son öğün: 17.50
📝Esnek bir gündü. Yine de verimli geçirdiğimi düşünüyorum. Zaman yönetimi konusunda daha iyi noktaya gelmeliyim.

✅Nf: 118. gün (02.12.2024)
📊3,5 saat çalışma (4 alan)
📚1 saat kitap okuma
🥊1,5 saat Spor (HIIT kardiyo, bisiklet)
🥕2 öğün yapıldı. Ölçüye özen gösterildi. Yeme sonlandırma: 17.00
📝Kuralları sıkılaştırdığım ve güç kazandığım bir gündü. Birçok durumu yoluna koymaya ve yırtıcılığımı sürdürmeye devam ediyorum. İrademi sağlam tutmaya ve döngüyü sürdürmeye devam edeceğim.

✅Nf: 119.gün (03.12.2024)
📊3 saat 40 dakika çalışma (4 alan)
📚1 saat 45 dakika kitap okuma
🥕2 öğün yapıldı. Ölçüye özen gösterildi. Yeme sonlandırma: 17.00
📝Verimli bir gün paketi uygulandı. Daha da güçleniyorum. Bu boks maçı yaşadığım sürece devam edecek ve ayakta kalmaya devam edeceğim. Çok isteklerim var ve mücadele ediyorum. Hayat boyu da ilerlemeyi sürdüreceğim.

✅Nf: 120. gün (04.12.2024)
📊2 saat 40 dakika çalışma (3 alan)
🥕Aralıklı açlık yapılamadı. Cezbedici yiyeceklere yönelik bir tekrara düştüm ve tükettim. Seri yapabiliyorum tekrar aynı kararlılıkla devam edeceğim. Herhangi bir kaybım yok.
📝İstikrarı sağlıyorum ve çabalarımı gördükçe daha iyi hissediyorum. Tecrübe kazandıkça ayrıca hayata karşı güçlü bir duruşu korudukça umuyorum ki daha fazlasını elde edeceğim.

✅Nf: 121. gün (05.12.2024)
📊2 saat 55 dakika çalışma (4 alan)
🥕17.30: Yeme sonlandırma. Güzel bir planlamayla açlığa karşı daha güçlü kaldım.
📝Her geçen gün benim için daha iyi oluyor. Zero mode ismini verdiğim programla pazar günü bir kontrol haricinde sosyal medyaya tıklama bile yapmıyorum. Sadece Youtube kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Huzurlu bir şekilde kalıp sağlığım için şükrediyorum. Hayattan istediğim modumu hep optimal düzeylerde tutabilmek ve kendime olan güvenimle yaşam boyu gayretle devam etmek.

✅Nf: 122. gün (06.12.2024)
📚1,5 saat kitap okuma
🥊Spor için dinlenme günü
🥕17.20: Yeme sonlandırma. 2 öğün.
📝Esnek bir gün geçirdim. Bir miktar moralimi bozan ve insanın bencilliğine isyan ettiğim bir gündü. İnsan doymazlığı yüzünden adil paylaşımın olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Bir bekleyiş sürecindeyim. Ol diyen irade karşısında minnet eyleyeceğim her zaman. Fakat insan kötülüğü karşısında susmak olmaz. Zulme karşı isyan, temel kanundur. Haklarımızın talan edilmesi ve insana zulmedilmesi kulun hakkına girmektir. Yaşadığımız dünyayı küresel bir yer haline getirip kimlikleri ötekileştirip sadece tefecilerin, parayı elinde bulunduranların ve bu odağa hizmet edenlerin kazandığı bir yer haline getirmek isteyenler umarım kamu hakkına girmenin cezasını bulur. Bizim bir lokma yediğimize göz koyanlar, bizlerin alacağı üç kuruşu sağlayamayanlar ve kendileri şirk ile gösterişin içine batmışların cezasını yaratıcı irade tayin edecektir.

✅Nf: 123. gün (07.12.2024)
📚2 saat 10 dakika kitap okuma
🥊1,5 saat spor (bisiklet)
🥕17.20: Yeme sonlandırma, 2. öğün
📝Dopamin karşısında güçsüz kaldığım anlar oldu. Bilgisayar oyunu dışında bozmuyordum dün limiti aştım. Daha dikkatli olmalıyım. Huzurum ve duygu durumum gayet iyi.

Son düzenleme:
✅Nf: 124. gün (08.12.2024)
📚45 dakika kitap okuma
📝Her seferinde esnek geçirdiğim günün ertesi yine organize olamıyorum. Özellikle offline oyun oynarken menajerlik oyunları tarzında gerçekten orada yaşadığım aşırı dopaminin bağımlısı oluyorum. Çok güzel geçen 3-4-5-6 gün sonunda hep bunu yaşıyorum. Esnek günün de belli kuralları olursa o zaman tadı çıkıyor. O gün de gelişime dair bir uğraş olursa daha iyi hissedeceğim. Özellikle hafta sonu ailemle daha fazla vakit geçirince başıma hep bu geliyor kahvaltı biraz keyif derken zaman kontrolü diye bir olgu kalmıyor. Epey noktalarda toparlıyorum, daha iyiye gidiyorum. Bu sorunun da üzerinden gelmek için daha dikkatli olacağım.

✅Nf: 125. gün (09.12.2024)
📊3 saat 15 dakika çalışma (2 alan)
📚2 saat Kitap ve Yazı Okuma
🥊1,5 saat Spor (Hiit kardiyo ve bisiklet)
🥕Yeme sonlandırma: 17.30 (İki öğün aralarda uzun açlık)
📝Güzel bir gün geçirdim. Verimi yüksek olan her günden büyük keyif alıyorum. Boş zaman kavramı zihni işleten aktivitelerle doldurulduğunda değer kazanıyor.

✅Nf: 126. gün (10.12.2024)
📊2 saat 45 dakika çalışma
📚50 dakika kitap okuma
🥊1,5 saat spor
🥕Yılbaşı yemeğine kadar 20 günlük bir diyet kampı (Aralıklı açlığa ara verdiğim ama kontrollü gittiğim bir gündü.)
📝Bir saate yakın ne yaptığımı bilmediğim ve atalet yaşadığım bir zaman oldu. Onun haricinde savaşçılığımı sürdürdüm. Dijitali erken bırakıyorum. Sosyal medya pazar günü bir kontrol dışında sıfır. Çalışmam gereken alanlara ve mesleğime yönelik çalışmalara konsantre oluyorum. Nihai hedefim her zaman iş ve oluşta olmak ödül mekanizmasından nasibimi almanın yolunun bu olduğunu düşünüyorum. İnancım yüksek ve yaratıcı iradenin beni yönlendirdiği koordinatlara göre yaşamımı dizayn etmeyi sürdürüyorum. Zihnim çok temiz ve rahat hissediyorum. 2. sürecimle beraber bir yılı tamamlamama az kaldı arada sadece 1 günlük bir kayıp olacak. Bunu gerçekleştirip üzerine koyacağıma sonuna kadar inanıyorum.

✅Nf: 127. gün (11.12.2024)
📊3 saat 20 dakika çalışma
📚1 saat kitap okuma
🥊1,5 saat spor (hiit kardiyo, bisiklet)
🥕Son öğün: 18.15 (biraz geçe kaldı son öğünüm yine de aralıklı açlıkta çok iyi bir gündü.)
📝İyi bir tempo tutturdum son zamanlarda. İşin kendisi yapmaktan daha zor gelen bilgisayar kullanımı ve takip kısmı o konuda biraz daha bordo bereli olabilmeyi istiyorum. Basit işleri yaparken sanki acı çekiyormuşum gibi gerçekten entresan. Her neyse yılın sonlarına yaklaşırken artan bir ivme yakaladığımı düşünüyorum.

✅Nf: 128. gün (12.12.2024)
📊4 saat 15 dakika çalışma (4 alan)
📚1 saat kitap okuma
🥊1,5 saat spor (hiit, bisiklet)
🥕Son öğün: 17.00
📝Kararlılığımı en iyi seviyede tutarak iyi bir mental seviyeyle gidiyorum. Aklımı işletmeye ve sağlığın tüm parametrelerini iyi tutabilecek işlerin içerisinde yer alıyorum. Her yeni güne başlarken yüce Allah'a teşekkür edip günümü doldurmaya ve elimden geleni yapıp iş ve oluşun içinde kalmaya devam etmeye gayret ediyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6