Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Madencinin Günlüğü

Marshall

Yeni Üye
Bugün relapse oldum, yıllardır bu illetten muzdaribim, zararlarını bizzat deneyimleyerek yaşamama rağmen bırakmak için bir türlü gereken adımı atmadım-atamadım, ancak bundan sonrası için kararlıyım, günlük tutmaya her gün yazamasam bile buraya süreçte yaşayacağım deneyimleri yazmaya karar verdim, inşallah bu illetten hep birlikte kurtuluruz.

Marshall

Yeni Üye
Süreçte ikinci günüm, işte çalıştığım için akşamları eve döndüğümde yorgun oluyorum bu yüzden pek bir şey yapasım gelmiyor,şu sıra okuduğum bir kitap var gerçi uzun zamandır okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum çünkü çok uzun zamandır kitabı bitiremedim, en büyük sebebinin pmo olduğunu düşündüğüm odaklanama ma yüzünden okuduğumu anlayamıyorum ve kafamda hemen başka düşünceler beliriyor, şekerli gıdalarıda azaltmaya karar verdim, inşallah başarabiliriz.

Marshall

Yeni Üye
Süreçte dördüncü günüm olması gerekirken relapse oldum, açıkçası relapse olmak için bir sebebim yoktu hatta p** bile izlemedim ancak bu hastalıklı illet o kadar ilerledi ki kendimi tutamadım, 12 saat bir işte çalışmama rağmen kalan bir kaç saatlik boş zamanı mı doğru değerlendirmediğim için relapse oldum, boş zamanları mı nasıl doldurmam gerektiğini bilmiyorum kitap okumak dışında yaptığım bir şey yok ki bir süredir kitap bile okumuyorum, neyse kendimi fazla suçlamadan yeni sürecime başlıyorum, hayırlısı artık

Sigmaburda821

Mars Yolcusu
Kendine İnan madencilerin özelliği zor şartlara rağmen pes etmemeleridir

kurtulacagim

Ay Yolcusu
Olabilir kral devam et. Relaps yaşaman kötü bir şey değil.

Marshall

Yeni Üye
Sürecimde ikinci günüm bir önceki sürecimde ki relapseden sonra fazla toparlayamamıştım, kısaca anlatmam gerekirse neverfap akademinin eylül ayı grubuna katıldım inşallah faydası olur, işte çalışmaya devam ediyorum ancak bir kaç haftaya işten ayrılacağım çünkü üniversiteye gideceğim, şu anlık süreçte fazla bir aktivite yapamıyorum...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6