B
Brock
Misafir

Selam arkadaşlar ben burak.hayatımın 31.yılına girdiğim şu sıralarda küçük bir günlük tutmaya karar verdim. Günlüğe bazen girip yazmak istiyorum.
"Şimdi düşündümde nasıl geçirmek istediğim düşüncelerimle , nasıl geçirdiğimse duygularımla daha alakalı. Çünkü çoğu kişi kötü alışkanlıkların zararlı olduğunu düşünüyor ama iş icraata gelince duygularına yenik düşebiliyor."
"Yıl sonunda kendimden beklentilerim kabaca ; spesifik olanlar ; 30 bin tl maddi birikim yapmak , aöf te 2.sınıfa geçmek , (bahar döneminde kaydolmayı düşündüğüm okuldaysa o dönemi geçmek) ,"
"Spesifikleltirlcek hedefler ; tasarım konusunda müsait olduğum dönemlerde proje geliştirme ve ilerleme , e ticaret konusundaki projemi biraz ilerletme gelişim müsait bi zamanda , daha fazla okuma alışkanlığı edinmiş biri olma , daha fazla yazma alışkanlığı edinme ve bu konuda gelişme."
"Bugün sabah niche nin zerdüşt kitabının ilk 4 bölümünü dinledim ; mehmet gündüz diye birisi hayatımda dinlediğim en iyi sesli kitabı yapmış arada çalan klasik müzikler ses kalitesi vs ile. Hem bundan dolayı hemde bu felsefeci abimizin tabiatla olan ilişkisinden hayattan varlıktan aldığı keyifi bu kadar güzel dille yansıtmasından dolayı içimde büyüyen pekişen imanım ve varlığa olan hayranlığım daha da bir pekişti. Çok güzel bir sabahtı."
"Hiçbir hedef koymuyorum kendime 1 haftadır biraz yıpranmış hissettiğimden. Cuma namazının ardından internet kafe ordanda annemle vakit geçirme. Sonra eve gelme akşam yemek , sonrasında da biraz sosyallik ve yazı yazma."
"Öğleden ikindiye kadar süren baş ağrım devredeydi. Öğlen okuma yaptım kafede , akşamda küçük bir okuma yaptım."
Moderatörün son düzenlenenleri: