sigmaburda821
Düşünen adam
Ders çalışırken odaklanma ve uyanıklığın artması için kafein alternatifi birşey varmı
İkisine de sıkça tüketirim, karıştırmayı hiç düşünmemiştim. İyi oldu mu bari ? Yeşilçay etkisini kaybedebilir ama o şekilde.Bugün yeşilçay ve kahveyi aynı bardakta yapıp içtim karıştırdım yani bence sadece kahveden daha iyi hem kafein var hemde yeşil çaydan da l teanin geliyor temiz bir odaklanma sağlıyor
Tadı idare ederdi etkisi bence iyiydi yeşilçay neden etkisini kaydebilir ki ben şöyle düşündüm sadece kahve içsem zihin enerjik ama sakin değil sadece yeşilçay içsem enerji yeterli değil ikisini karıştırayım dedim yani yapmaya çalıştığım şey şu hem kafeinle Zihni canlandırmak hemde l teaninle stabil odak sağlamakİkisine de sıkça tüketirim, karıştırmayı hiç düşünmemiştim. İyi oldu mu bari ? Yeşilçay etkisini kaybedebilir ama o şekilde.
Amino asitler genelde kahveyle beraber tüketilince sorun çıkarmıyor ama bazı mineraller vitaminler emilimi azalıyor/gecikiyorİkisine de sıkça tüketirim, karıştırmayı hiç düşünmemiştim. İyi oldu mu bari ? Yeşilçay etkisini kaybedebilir ama o şekilde.