Sigmaburda821
Ay Yolcusu
Ben okb hastasıyım ve 200 mg misol 5 mg abizol kullanıyorum doktor yeni 27 mg concerta yazdı ders çalışmayı sürekli ertelediğimi masada 30 dk çalışıp kaltığımdan vb. Bahsettim ondan sonra yazdı benim kafamdaki soru şu ilaçlara karşı olan bir grup insan var bizi zombi yaptığını beyni uyuttuğunu söylüyorlar acaba haklı olabilirler mi acaba ilaçlar bizi anormal yapıyor olabilir mi doktora bir dahaki gidişimde ilaçları ne kadar zaman sonra bırakabileceğimi ve nasıl bırakacağımı sorucam çünkü ilaçlar bana da anormal geliyor sonuçta dışarıdan beyne müdahale var ve normal insanlar psikolojik ilaç kullanmaz bu kadar ürkütücü gelmesinin sebebi aslında concertanın kırmızı reçete olması bu beni ürküttü sizce ilaçlar bizi değiştirir mi bizi normal halimizin dışında anormal bir hale sokar mı bugün concerta ilk gün ilk 8-9 saat iyiydi ders çalışmaktan keyif aldım ve tek seferde eskisine göre daha uzun süre ders çalışabildim ama 10.saat 12.saat arası böyle sıkılıyor gibi hissettim keyifsiz hissettim buna rebound etkisi diyorlarmış zamanla azalıyor diyorlar
Son düzenleme: