Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Haftada 1 kez Mastürbasyon Yapmak?

Zallana6666

Ay Yolcusu
Merhaba arkadaşlar pmo nun zararlı olduğuna dair ürologlar neden net birşekilde söylemiyorlar internet üzerinde birkaçına sordumda bana haftada 2 kere yapılacağının uygun oldunu söyleyenler bile var pmo illetinden bu kadar dert yananlar varken neden bir ürologda çıkıp bu iş zararlıdır zararlarıda şunlardır demiyor mo nun nasıl doğru yapılacağını söyleyenler bile var.Bana göre ise bu illet tamamen zararlı hicbir faydasını görmedim.Bu konu hakkında zararlarından bahseden ürologlar varmıdır ??

Szoboszlai_76

Ay Yolcusu
Bende öyle başlamıştım, özellikle hayatını çok dolu geçirmeyen birisi isen bu haftada 2 olur sonra haftada 3 olur sonra benim gibi bir bakmışsın 6 yıldır her gün 3-4 defa yapıyorsun. Haftada 1 yapacak gücün varsa emin ol hiç yapmayacak gücünde vardır. Bıraktığında veya düşündüğünde beynin çok zor bir olaymış gibi düşünür bunu çünkü sürekli aldığı sahte algıları tekrar tekrar istemektedir ancak emin ol bıraktıktan 30-40 gün sonra beynin bu eşiği aşar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6