Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Fikirlerinize Ihtiyacım Var

Belhanda

Yeni Üye
Beyler şu an 47-48 günlerimdeyim yazmak için saydım bugün. Son günlerde cinselliğe hiç ilgim yok normalde krizlerim oluyordu ama forumdaki kitabı okudum baştan sona ve bütün isteğim gitti o günden beri hiç istek gelmiyor hatta aklıma bile gelmiyor çoğunlukla. Dün kız arkadaşımla sexting yapıyorduk nudesiz ve dokunmasız birlikte olmayı düşünüyoruz neler yaparız neler hoşuna gider tarzı konuşmaydı. O konuşmadan sonra çok isteğim olmadığını fark ettim yine onu kırmamak için ve belki de kendime cinsel isteğimin gitmediğini kanıtlamaya çalışıyordum ama yine istekli değildim açıkçası ve yanımda olsa ilişkiye de giremezdim dün akşamki mentalle. Uyandıktan sonra da kendimi çok suçlu ve kötü hissettim hem sürecime hata yaptığımı hem de isteğimin gelmemesi yüzünden. Sizce neden böyle bir duruma düştüm ve neler yapabilirim. Teşekkürler

bguven28

Mars Yolcusu
beynin çıplak görsellerden uzak kaldığı için,cinsel isteğinin gelmemesi normal,geri çekilme yaşıyorsun beyin kendisini tamir ediyor. Beyin şuanda kadına ulaşamadığını düşünüyor. Zaten ulaşamadığını düşündüğü zaman bütün kilitleri açıp bizi en iyi halimize getirmeye çalışıyor. Emin ol kız arkadaşınla temas halinde bulunduğun zaman cinsel isteğin geri gelicek o anda. Beynin kadına ulaşabildim dicek.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6