Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Evde Spor Yapılabilirmi ?

kleopatra

Yeni Üye
Merhaba, evde ayarlanabilir dumbell setleri ile spor yapılabilirmi? küçük bir evdeyim ve amacım çok abartı olmayan ama manken vücudu olabilecek şekilde karın kası + kol kası yapmak yani görünüşümü düzeltmek istiyorum aynı zamandada yağ oranımı azaltmak istiyorum vücudumdaki.

Spor salonuna gitmememin sebebi ise çevremdeki salonların pahalı olması, para olayını çözsem bile devamlı olarak gidemem korkusu var boşa para veririm sonra ailem laf yapar söylenir diye bir şüphe var.

O yüzden amacım, evde spor yapıp baktım iyi ilerliyorum bu işi yapabilirim diyip sonradan salona yazılmak.

Fikir önerilerinizi / tavsiyelerinizi bekliyorum.

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Tabiki. Ufak bir arastırma bile size yeterdi aslında.

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
Merhaba, evde ayarlanabilir dumbell setleri ile spor yapılabilirmi? küçük bir evdeyim ve amacım çok abartı olmayan ama manken vücudu olabilecek şekilde karın kası + kol kası yapmak yani görünüşümü düzeltmek istiyorum aynı zamandada yağ oranımı azaltmak istiyorum vücudumdaki.

Spor salonuna gitmememin sebebi ise çevremdeki salonların pahalı olması, para olayını çözsem bile devamlı olarak gidemem korkusu var boşa para veririm sonra ailem laf yapar söylenir diye bir şüphe var.

O yüzden amacım, evde spor yapıp baktım iyi ilerliyorum bu işi yapabilirim diyip sonradan salona yazılmak.

Ben kendim yapıyorum eğer abartılı bir vücut istemiyorsan YouTube eşliğinde gayet iyi bir şekilde yapabilirsin

EldenWolf

Yeni Üye
30 gunluk kılo verme uygulaması ve ev egzersizleri-ekipmansız diye 2 uygulama var eger kilon fazlaysa kilo vermek ıstıyorsan 30 gunlugu uygula ben sadece uygulamayı kullanarak 92 kılodan 65 e kadar düşmüştüm dumbell setinede gerek duymamıstım ama sen alabilirsin. eger zayıf birisiysen ev egzersizlerini kullan dumbell ilede yaparsan gelişirsin ama bu sabır işi 6 ayda istediğim vucutu elde etmıstım. bide kendine motıvasyon kaynagı bul zevkle yaparsın mesela ben kendimi anime karakterlerine benzicem diye başlamıstım .d

Nefer58

Yeni Üye
hergün evde sadece çekebildiğim kadar şınav çeksem (15x3) ne gibi faydalarını görürüm.

King Elessar

Uranüs Yolcusu
Tabii ki yapabilirsin. Sana yakın yerde belediyeye ait spor kompleksi varsa kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim. Benim gittiğim spor kompleksi çok kıytırık ama ağırlık ve bar olması bana yetiyor, haftada 4 gün giriş için 30 tl veriyorum.

Eğer elinde halihazırda dumbbell seti varsa sana program yazabilirim. Özelden bana yazman yeterli, ben de bu spora evde 10 kilo dumbellarla başlamıştım. Gayet iyi sonuç alabilirsin, yaklaşık 5-6 ay evde çalıştım ardından spor salonuna geçtim.

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu

gayet yapılabilir.Önemli olan kasları nasıl çalıştırıp aktive ettiğin

Deku

Jüpiter Yolcusu
6 ay sadece şınav çekip tavuk pilav yesen bile makine olursun.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6