Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Delifisek | Nihai Günlük

Delifisek

Mars Yolcusu
Tamam, burdayım. Yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama itiraf edeyim, son bir aydır düzgün bir süreç kovalayamayınca pek de yazasım gelmedi. Şu an ne değişti derseniz ramazan başlangıcından beri sürdürdüğüm bir sürecim var ve şimdilik iyi gidiyor. Ben de bunu kayda almak istedim çünkü günlük tutmayı kendime faydalı görüyorum. Üşenmezsem her gün yazmaya çalışacağım.

1. Hafta Değerlendirme (1-7 Mart)
•Birkaç ufak kriz yaşadım, açken hiçbir problem yok ama iftarda çok yediysem bir yorgunluk çöküyor, uyku vaktine yakın da istek geliyor. Neyseki bir sorun çıkmadı.
•Oruç yormuyor, zaten ramazan öncesi beslenme düzenim oruca benzerdi. Yemek yiyip geri uyumak midemi rahatsız ettiği için sadece iftar vakti yiyorum, sahurda su içiyorum.
•Uyku düzenim şu anlık iyi. Ramazan öncesi 2-11 uyuyordum, şu an 11'de yatıp 7'de kalkıyorum, arada sahura kalkıyorum.
•Sporu bir ay önce saldım, oruçluyken yapmak zor olur diye ramazanda tekrar başlamadım ama gün boyu evde hareketsiz kalmamak için günlük 5 bin adım hedef koydum, iftardan sonra kardeşimle yürüyüşe çıkıyoruz.
•Sınava üç aydan biraz fazla zaman kaldı, çalışmalar iyi gidiyor, biraz bunalmışlık var ama birazcık daha dişimi sıkmam lazım. Geçen sene bu zamanlarda salmıştım, sonra da patladık haliyle.​

Delifisek

Mars Yolcusu
10. Gün | 10/03/2025

Gün fena değildi. Ramazan itibariyle şeker tüketmeye başlamıştım, bunu tekrar kesmem yararıma olacak. Ayrıca uyku düzenimi biraz daha erkene almaya çalışıyorum, amacım sahurdan sonra uyumamak. O yüzden birazdan yatarım, şu toplantıyı da kaçıracağım ama bir dahaki sefere inşallah. Yarın erken kalkabilirsem ne yaparım bilmiyorum ama bir şekilde doldururum günü. İyi geceler...​

Delifisek

Mars Yolcusu
11. Gün | 11/03/2025

Bugün saat 6 olmadan kalktım. Biraz uykum vardı ama uyumadım, öğlene yakın biraz kestirdim. Dersimi falan yaptım, programıma uygun gidiyorum. Boş kaldığım anlarda aklıma cinsel hayaller geldiği için bir işi bitirince diğerine koyulmaya çalışıyorum ya da en kötü müsvedde bir kağıda bir şeyler karalıyorum. Gün içinde herhangi bir sorun yaşamadım, tek sorunum sabah güneşten önce uyanınca çaresizce bir şey yapmadan güneşin doğuşunu beklemek oldu. Kardeşimle aynı odayı paylaştığım için onu uyandırmak istemedim. Ama erken yatıp kalkmaya onu ikna ettim, bu sorun da böylece çözüldü. Yarın görüşürüz.​

Delifisek

Mars Yolcusu
12. Gün | 12/03/2025

Relapse dostlar. Bu gece rüyalandım, sonrasında pek uyku tutmadı. Devamında gelen istekle edging yapıp relapse oldum. İmsaktan önce olduğu için orucu tuttum, sabah guslümü aldım. Güneşten sonra öğlene kadar derse oturdum. Öğlen tıraş oldum, öğleden sonra pek çalışma isteği yoktu. Bir de erken kalkacağım diye iki gündür uykumdan kesiyordum, onun yorgunluğuyla uzandığım yerde uyuyakaldım iftara yakın. Uyku konusunda kendime fazla yüklenmeyeceğim. Diyeceklerim bu kadar. Yarından itibaren yaptıklarımı daha detaylı yazacağım.​

Delifisek

Mars Yolcusu
14/03/2025 | GÜN-1

Gün boyu bir yorgunluk vardı üzerimde, muhtemelen psikolojik. Canım pek bir şey yapmak istemedi, günümü boş geçirdim.

Neverfap = 1.gün​

Son düzenleme:

Delifisek

Mars Yolcusu
15/03/2025 | GÜN-2

• Günlük ibadetler yapıldı.
• 4 km yürüyüş + soğuk duş
• 4 saat ders + 1 saat okuma
• İki gündür geç kalkıyorum, bunu düzeltmem gerek.
• Gündemdeki olayları -özellikle siyaseti- takip etmek hem kötü etkiliyor hem de zaman kaybı, o sebeple artık haber de yok.

Neverfap = 2.gün​

Delifisek

Mars Yolcusu
16/03/2025 | GÜN-3

• Günlük ibadetler yapıldı.
• 3 km yürüyüş + 3 saat ders
• Düzenli içerik tüketmem faydama olacak, yarından itibaren 1 video ve 1 blog yazısı.
• Küçümsenemeyecek derecede overthinking ve hayal kurma durumu var, bunların da bir hal çaresine bakılması lazım.
• Yapmam gereken işlerin detaylı planını yapmam işlerin aksamasını azalttığı için her gece yatmadan ertesi günü planlayacağım, her pazar da gelecek haftanın genel bir planını oluşturacağım.

Neverfap = 3.gün

Delifisek

Mars Yolcusu
17/03/2025 | GÜN-4

• Günlük ibadetler yapıldı, içerik tüketildi.
• Sabahtan denemem vardı, öğlene kadar sürdü. Bugünlük deneme harici ders yapmadım.
• Planıma iyi kötü uydum. Normalde uykum hafif değil ama bu gece davulcu uykumun içine etti, gündüz de uyumadım. Uyku düzenimi tekrar sağlamak adına birazdan yatacağım.
• Bugün 5 km yürüdüm, gün içinde başka fiziksel aktivitem de olsa hoş olurdu ama ramazan böyle geçecek, zaten yarısı geçti =)

Neverfap = 4.gün

Delifisek

Mars Yolcusu
18/03/2025 | GÜN-5

• Günlük ibadetler yapıldı, içerik tüketildi.
• 3 saat ders + 1 saat kitap okuma.
• Ekran başında çok fazla vakit geçiriyorum, yarından itibaren ders videoları haricinde telefon kullanmayacağım.
• Bu sabah uyuya kaldım, bundan sonra sahurdan sonra uyanık kalıp ders çalışmayı düşünüyorum.

Neverfap = 5.gün

Son düzenleme:

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Ne yaşadığını bilmiyorum ama yalnız olmadığını bilmeni isterim. İçini dökmek istersen buradayız, belki birlikte bir çözüm bulabiliriz 🙂
Ne yaşadığını bilmiyorum ama yalnız olmadığını bilmeni isterim. İçini dökmek istersen buradayız, belki birlikte bir çözüm bulabiliriz 🙂

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6