Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Deku'nun Günlüğü

Deku

Jüpiter Yolcusu
21. Gün
Yine erken uyuyamadım. Sahurdan sonra uyumayıp diğer gün erken uyuyarak bu problemi çözeceğim. Verimsiz bir gündü sadece yattım ve video izledim. Günlerimi böyle geçirmek sürecimi mahveder oyüzden kendime çeki düzen vereceğim. Yarın yeni bir hafta yeni bir başlangıç.

Deku

Jüpiter Yolcusu
21. Gün krizlerle geçmişti ama atlattım 22. Gün spor açısından harika bir gündü. Ramazanda muhtemelen uyku problemimi çözemeyeceğim. Daha verimli olmalıyım.

Deku

Jüpiter Yolcusu
27. Gün
Coşku dönemine girmişim gibi hissediyorum. Mutluyum ve enerjim yerinde. Tabi bu süreç geçici olabilir ve flatline evresine girebilirim. Bunun farkınayım. Sabırla kendimi geliştirmeye çalışacağım. Boşa geçen günlerim olsa da pes etmeyeceğim, her gün bir öncekinden daha iyi olmak için uğraşacağım.

Deku

Jüpiter Yolcusu
30. Günü devirdim. Bu süreçteki önemli mihenk taşlarından birisiydi. Bu 30 gün içinde çok fazla spora yoğunlaştım ve arkadaşlarımla vakit geçirip sosyalleştim. Aynı zamanda da orucumu tuttum ve sosyal medya kullanmadım. Enerjik hissediyorum pmo benden yıllarımı çalmış resmen. Şimdi tek isteğim güzel bir uyku uyumak...

Deku

Jüpiter Yolcusu
Gün 41
Tam 10 gündür yazmıyorum. Günler kısmen verimli geçiyor. Ramazan uyku düzenimi çok bozdu. Ramazan boyunca spora gittim. Vucudumun geliştiğini hissediyorum fakat artık sıra derslerde çok önemli bir dönemi daha kayıpsız atlatmak zorundayım. Sürece zarar verecek boş işlerden uzak durmalıyım.

Deku

Jüpiter Yolcusu
Gün 49
Asıl sorunlarımdan birinin overthinking olduğunu farkettim. Haftaya tekrar spora başlayacağım. Her gün meditasyon ve haftada 3-4 gün spor hedeflerim olacak. Toparlanmalıyım...

Deku

Jüpiter Yolcusu
71. Gün
71 kere maşallah bana. 90 günü bitirmeye az kaldı. 180 hedefine adım adım yaklaşıyorım. Son günlerde libidom aşırı derecede arttı ve bu beni krizlere sürülledi. Zorlansam da süreci çok şükür bozmadım.
Ereksiyonlarım 70 gün öncesine göre çok daha kaliteli fakat cinsel ilişkiye girmediğim için test edemedim. Ama performansımın iyi olacağı konusunda kendime güvenim tam.

Deku

Jüpiter Yolcusu
80. Gün
Uyku düzenim berbat ve bilgisayar oyunlarına kendimi kaptırdım. Büyuzden enerjim çok düşük ve ölü gibi hissediyorum.

Deku

Jüpiter Yolcusu
84. Gün
Sürecimde ilk defa kamyon devrilmesi yaşadım. Süreç aynı devam ediyor uyku problemi hala bir sorun.

UyKuSuZuM

Venüs Yolcusu
kralım dayan 90 güne birşey kalmadı ben az önce relaps oldum büyük ihtimalle yarın özgüvensizlikten kütüphanede yerin dibine giricem :) senin yerinde olmak isteyen milyonlar var unutma umarım 180 günün içinden geçersin ben de 90 günün tabi ilk haftayı tamamlaya bilirsem iyi günler.

Deku

Jüpiter Yolcusu
kralım dayan 90 güne birşey kalmadı ben az önce relaps oldum büyük ihtimalle yarın özgüvensizlikten kütüphanede yerin dibine giricem :) senin yerinde olmak isteyen milyonlar var unutma umarım 180 günün içinden geçersin ben de 90 günün tabi ilk haftayı tamamlaya bilirsem iyi günler.
Sen de başaracaksın dostum. Sınav senesi hayatının en zor dönemi oyüzden senin işin şimdilik daha zor. Relaps oldun diye özgüvenini düşürme, hepimiz defalarca kez relaps olduk. Uzun süreçlere gelenler hatalarından ders çıkardılar. Senin de başarcağına inanıyorum.

Deku

Jüpiter Yolcusu
Gün 85
Uyku düzenim komple bozuk. Enerjim bu nedenle düşük. Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama ekran sürem çok fazla arttı. Uykumu düzene sokmalıyım ve ekran süremi azaltmalıyım. Sürecim bozulursa sebep muhtemelen bu olacak. 85. Güne gelmenin faydalarını görmeye başladım. Ereksiyonlarım çok daha uzun sürüyor ve daha kaliteli oluyor. Bu enerji düşüklüğünde asla böyle ereksiyon olamazdım. Neverfapın bu faydası muhteşem.

Deku

Jüpiter Yolcusu
86. Gün
Anlaşılan oki 90 günü tamamlayacağım. Fakat 90 güne gelene kadar doğru yaptıklarım ve yanlışlarım var. Doğru yaptıklarım sosyal medyayı silmek, spor yapmaktı. Yanlış yaptıklarım ise okula yeterince odaklanmamak, geç saatlerde ekrana ışığa maruz kalmak, uyku düzenne dikkat etmemekti. İlk 86 günde doğrularımı devam ettirip yanlışlarımı düzeltmeye çalışacağım.
90-180 gün arası hedefler:
-23.00'dan sonra ekrana bakmamak
-En geç 00.00'da uyumak.
-8 civarı bir saatte uyanmak
-Her gün 10 dakika meditasyon yapmak
Zayıflıklarım:
-Odaklanmam hala düşük seviyede yükseltmeliyim.
-Uyku rutinim berbat
-Özgüvenim yüksek değil
-İletişim becerim yeterince iyi değil.

Yapılacaklar belli, ilk öncelik uyku.

Deku

Jüpiter Yolcusu
İlk hedefime son 1 gün kaldı. Bunu başardığım için kendimle gurur duyuyorum. 4-4.5 aydır sigara da içmiyorum ve sosyal medya kullanmıyorum. Bunlar hayatımı çok olumlu yönde etkiledi. Bu süreçte mümkün olduğu kadar sağlıklı beslendim.

Fakat uyku kalitesizliği ve yüksek ekran süresi benim enerjimi alıp götürüyor. Bir an önce bunu yenmek için uğraşacağım 23.00 dan sonra ekrana bakmamalıyım ve toplam telefon sürem 3.5 saati geçmemeli.

Sürecime yeni 2 challenge ekliyorum. Yapabildiğim her gün buraya gelip tik atacağım. En müsait zamandada spora tekrardan ağırlık vereceğim.

Deku

Jüpiter Yolcusu
90. Gün
Sonunda ilk hedefimi başarıyla tamamladım. Sırada 2. Hedefim olan 180 gün var. 6. ayda bağımlılığın etkilerinden kurtulmuş olacağım inşallah.
Güne rüyalanarak başladım bu da sürecimdeki 2. Rüyalanma oldu.

Uyku ❌
Ekran süresi ❌

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6