strongenough
Curious
Neredeyse Aralık ayından beri vaktinde kalkamıyorum. Gözlerimi bile açamıyorum. 23:00-07:00 arası uyumam gerek. Yani kendime böyle bir rejim kurdum. Bazen derslerden dolayı 1-1,5 saat geç uyuyorum (geceleri daha verimli oluyor benim için). Ama kalkış saati aynı. Geç uyuduğum zamanlarda saati uzatmayı denedim, olmadı.
Derslerin çoğunu tabletde yapıyorum, onunla ilgili olduğunu düşünüp mavi ışık filtresi kullandım, olmadı.
Bu arada Alarmy programını kullanıyorum, eskiden hafıza kartları, şimdi matematik soruları çözüyorum. Çözdükten sonra yine gidip uyuyorum. 10 dakika sonraya alarm kuruyorum, yine kalkamıyorum.
Geceleri yemek yeme alışkanlığım vardı, onu da bıraktım yine kalkamıyorum.
Kış gelmeden önce böyle değildim, yani vaktinde kalkıp derslerimi çalışıyordum. Kışın gelmesi ile sanki ben de kış uykusuna daldım
Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum)
Derslerin çoğunu tabletde yapıyorum, onunla ilgili olduğunu düşünüp mavi ışık filtresi kullandım, olmadı.
Bu arada Alarmy programını kullanıyorum, eskiden hafıza kartları, şimdi matematik soruları çözüyorum. Çözdükten sonra yine gidip uyuyorum. 10 dakika sonraya alarm kuruyorum, yine kalkamıyorum.
Geceleri yemek yeme alışkanlığım vardı, onu da bıraktım yine kalkamıyorum.
Kış gelmeden önce böyle değildim, yani vaktinde kalkıp derslerimi çalışıyordum. Kışın gelmesi ile sanki ben de kış uykusuna daldım
Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum)