Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Yoda

75% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!​

Description​

Bu gün düne göre oldukca kötü geçti. Sabah zamanında uyanıp derse gitdim. Lakin, bir çok sorun mental olarak beni mahvetti. Üniversiteden dersleri yarıda bırakıp eve döndüm. Üstelik, hastalandım ve hiç bir şey düşünecek halim kalmadı. Bu gün dinlenip, yarın erken bu sorunları düşünücem. Artık bu temel sorunlara bir nokta koyulmazsa, sürecin bir anlamı olmaz, ve zaten yüksek riskli olan relapse kesinleşmiş olur. Ekran kurallarına üniversitede tamamen bağlı kaldım. Eve gelince bir belirsizlik anında haberleri kontrol etmiş gibi oldu ve s. Bu belirsizlik anları çok tehlikeli.

Bu gün çok, ama, çok tehlikeli krizler vardı! Gece uyumazdan önce direkt ve güçlü şekilde yine saldırdılar. Uyurken ve sabah yüzüstü uzanma ve krizler çok oldu. Gün içerisinde de krize neden ola bilecek taviz benzeri şeyler, tetikleyicilere karşı aşırı hassaslık, düşünceler, ve direkt krizler oldu. Krizler yavaş-yavaş üstünlük kurmaya başlıyor. Hemen bir şey yapamazsan, süreç biter!

Timeline​

41. Gün
Kritik Günler

Start

Yoda

50% Başarı - Flatline Days - Büyük Problem! - Acil Durum!

Description​

Bu gün iyi ve kötü geçti. Sabah zamanında uyanamadım, hastaydım. Gün içinde hastalıktan pek bir şey yapamadım. Lakin, ekranlara da bakmadım. Sabah kahvaltısı ve sonrasında podcast dinledim, kitap okudum, ve s. Derse bakmadım. Hastalık bozuk olan sinirlerimi bir az daha bozmuştu, ama ekran gibi uyaranların azlığı durumu bir az toparladı. En önemli olay ise Analiz zamanı oldu. Artık yeni bir Süreç başlıyor. Neverfap Sürecinin sorunları tam çözmediği, en temeldeki meselelerin başka olduğunu çok net bir şekilde anladım. Yeni bir strateji ile yeni bir program geliştirdim. Belki paylaşırım burada. Lakin, artık esas süreç yeni Süreç olucak.

Bu gün çok, ama, çok tehlikeli kriz vardı! Artık krizler bir sonraki aşamaya geçti! Gece direkt krizler geldi, direkt relapse krizleri. Sürekli dream ve düşünce bombardımanı vardı zihnimde. Gece hastalıktan da dolayı uykulu-uykusuz garip bir şekilde geçti. Yüzüstü uzanmalar, düşünceye dalma gibi şeyler oldu. Bunlar sanki hem bilinçli, hem de bilinçsiz oldu. Lakin, net olan şey gün içerisindeki direkt krizlerin çok fazla artdığı oldu. Derhal bu durum kontrol altına alınmalı! Stressli durum düzeltilmezse, bu son zaten!

Timeline​

42. Gün
Kritik Günler

Day 0

Start

Yoda

45% Başarı - Acil Durum

Description​

Bu defa tam rapor olarak değil, bir genel durum hakkında yazıyorum. Hayatdakı bazı şeyler artık çok yoruyor. Gece krizlerle savaştım, çok ağır krizlerle. Bu krizlerin şiddeti ve giderek artması bir şeylerin yolunda gitmediğini net gösteriyor. Yolunda gitmeyen şey psikolojik durum. Üniversitedeki ve şahsi sorunlar beni mahv ediyor. Bu gün üniversiteden dersleri yarım bırakıp eve geldim, üzerimdeki baskı o kadar büyüktü. Evde kendimi yatağa atdım ve uyudum. Bu kadar yorğunluk artık psikolojik bir şey. Ders çalışmayı çok sevmeme rağmen sinirsel krizler ve üniversitenin baskısı odaklanmamı da mahve ediyor. Bu gün sürecin ilk günüydü, ama başlayamadım. Kaybettim. Bunu çözmenin zor olduğunu biliyorum, lakin bu gün fazlasıyla zordu. Kendinle savaşmak en zor kısmı. Neyse, bu gün böyle geçti.

Timeline​

43. Gün
Kritik Günler

Day 0

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6