50% Başarı - The Great Depression - Büyük Tehlike!
Description
Bu gün, aslında, düne göre iyi oldu. Lakin, günün sonunda yaşanan bir şey süreci çok büyük tehlikeye atdı. Çok güçlü bir krize yakalanıldı ve neredeyse taviz verilecekti. Lakin, buna nelerin sebep olduğunu iyi anlamak gerek. Bu gün zamanında uyandım ve sabah rutinini bitirdim. Stress yüksekdi ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. Kendimi zorladım ve fiziki bir iş yaptıkdan sonra derse geçtim. Bir az geç başlamıştım, çünki sabah, yemekten önce, ekranda vakit kaybedilmişti. Dersi düzensiz bir şekilde çalıştım, ki bu zorluk-rahatlık dengesini bozuyor. Ders çalışmak da tamamen spor gibi. Disiplinli bir şekilde, masada, telefon olmadan, kurallara uyğun şekilde olmalı ve kendini zorlamalısın. Bu gün bunu anladım. İlk seans başarısız oldu, yarım kaldı, bu sebepten. Lakin, ikinci seansta bunu başardım. Çok güçlü stress dalğası geldi, lakin doğru şekilde savaşarak dersi tamamladım. Spor gibi bu da disiplinle yapılmalı. Ne zamanki artık hiç olmuyor, kontrollü bir şekilde fiziki iş ve program değişikliği gerek. Ekran, Phone Check, ve s. gibi bağımlılık-tipli davranışlar relapse demekdir. Genel olarak, bu gün oldukca yorğun ve stressliydim. Dersi bitirikden sonra dışarı çıktım ve bir az yürüyüş yaptım. Eve döndükden sonra film izleyip rahatlamak istedim, ama olmadı. Sinirlerim düzelmedi. İlk kritik zamanlara giriş bunlar. Düzeni korumak ve savaşarak bu dönemi geçmek gerek. Her seferinde kaybedilen zamanlar bunlar idi. Artık Chaser ve Kritik Dönemler başlıyor.
Bu gün şiddetli krizler geldi. Gece rüyalanma olmuştu, lakin kriz ve düşünceler o kadar güçlü değildi. Ne zaman ki rüyalanma oldu, o gün çok dikkatli olmak gerekir. Bu gün sürekli krizler geliyordu. Tetikleyiciler konusunda çok ciddi bir hata yapıldı. Riskli sahneler ola bilecek bir film izlendi ve tetiklenme yaşandı. Çok kısa sürdü ve direkt geçtim, ama artık güçlü bir etki bırakmıştı. Bu kural net bir şekilde vardı ve hiç bir şekilde bozulmamalıydı! Sonra ise diğer bir hata yapıldı: araştırmak. Çok güzel bir aktris gördüm ve sadece hakkında araştırma yaptım. Normalde zararsız, kısmen, bir şeydi, ama sürecin ilk haftalarında yıkıcı bir hataydı! Derhal sonra bir filmine bakmak istedim. Aklımda cinsel düşünce yoktu, sadece çok güzel olması büyülüyordu. Lakin, filmde cinsel sahne karşıma çıktı. P değildi, hiç bir şey yoktu. Sadece ima ediliyordu. Ben ise hipnoz olmuş gibi bir sahne arayışındaydım. Bunu farkedince çıktım filmden. Ama bunu yaparken zorlandım. Sürece çok büyük zarar verdi bu hata! Böyle tetikleyicilere karşı kurallar net olmalı! Bu gün stressli bir şekilde geçtiği için de irade ekstra zayıftı. Böyle günlerin sonuna doğru farkındalık yüksek olmalı ve kendini kontrol etmelisin!
Timeline
5. Gün
İlk Kritik Günler