74% Başarı - Tehlike!
Description
Bu gün orta geçti. Düne göre bir az daha iyiydi. Programa göre sadece sabah dinlenme olmalı, geri kalan zamanda ders çalışılmalıydı. Lakin, geri-çekilme etkileri güçlenmişdi. Beyin sisi güçlüydü ve odaklanamıyordum. Stress de artmışdı. Bunun sebebi, aynı zamanda, akşam neredeyse dinlenememem ve stressli uyumamdı. Gün genel olarak kitap okuma ve bir az ekranla geçti. Lakin, stress hala çok fazlaydı. Buna sebep gün içerisindeki mikro hatalar ve stress kaynaklarının birikmesiyle artan stress idi. Kitap okurken sürekli telefonu kontrol ediyor, phone check kuralını bozarak mesajlara bakıyor, youtube'a girip-çıkıyordum. Sosyal kurallarda ciddi bir bozulma yaşandı. İki kişiye mesaj atdım ve bir az konuştum. Bu sorunu çok düşündüm: doğru mu değil mi diye. Net bir cevabı yok. Lakin, bu hafta zaten stress kaynakları çok ve insan ilişkilerini de buraya dahil edip sorunu büyütmek yersiz. Bu sebepten kesin olarak bu hafta yasaklanmalı. Bu gün, aynı zamanda, dün yazdığım sorunları da düşündüm ve halletdim. Artık çok önemli soruna nasıl yaklaşacağımı biliyorum. Geri kalan irade göstererek bunu uyğulamak, ki en zor kısmı bu. Bütün rutinler ise tamamlandı. Sadece, minimum ders çalışma akşama kaldı ve bu dinlenme için ciddi bir sorun.
Şimdi sürecin ilk günlerindeyim ve bu günler istikrarlı bir şekilde geçmeli. Şimdiye kadar genel bir iyileşme olsa da, hala bazı şeyler çok belirsizdi. Şimdi bu belirsizliklerin bir çoğu çözüldü. Haftanın ikinci yarısında bunları güçlü bir irade göstererek uyğulamak kalıyor. Zorluk-rahatlık dengesi düzgün kurulmalı, dinlenme zamanlarına önem verilmeli, stress limitlerini zorlaycak işlerden uzak olunmalı, ve rasyonel düşünce daima korunmalı.
Bu gün çok, ama, çok güçlü krizler geldi. Günortasında uyumağa çalışırken çok stressliydim (geri-çekilme dönemi) ve bu sırada çok güçlü krizler geldi. Çok zorladılar. Kaybetme düşünceleri geliyordu sürekli: bu sürecin digerlerinden farkı yok, bir an düşünceye dalsan çok sorun olmaz, ve s. Lakin, en sonunda kendimi toparladım ve derhal kalkarak krizi yendim. Zor oldu, ama başardım. Artık böyle krizler gelince derhal uzaklaşılmalı o mekandan., yoksa kriz çok şiddetlenir.
Timeline
4. Gün
Chaser Zamanları