Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Aşırı Terleme,Titreme Ve Nofapla Ilişkisi Var Mı ?

mustafa78

Merkür Yolcusu
Arkadaşlar özellikle kafamda aşırı terleme var. Anksiyete hastasıyım kalabalıklarda özellikle titremeler nefessiz kalmalar oluyor.
Bu titreme terleme vs nofapla ilişkili mi sizce? Bundan veya diğer başka psikolojik sıkıntılardan nofap yapıp kurtulan var mı?
Ve kardiyo yapmak anksiyeteye iyi geliyor diyorlar bu konuda ne dersiniz?
Yakında görucu usulu gorusmeye gıtme durumum var ama sımdıden asırı korkuyorum titreme terleme nefessiz kalma olunca konusamıyorum korkuyorum maalesef.

DexterMorgan_

Mars Yolcusu
Dostum nofaple alakası olduğunu düşünmüyorum yani burada uzun süreçleri olan kişiler mutlaka vardır ama "nefessiz kalma, terleme" gibi durumlar olmuyor anksiyete konusu da yani insan olduğumuz için herkesin kiminin az kiminin çok derecesi farklı olsa da anksiyeteye sahiptir çünkü insanız kurgusal dizi film karakterleri gibi soğukkanlı, robot olmamız beklenemez. Bol bol spor yap kardiyo da evet belki iyi gelebilir doktora gidiyor musun bilmiyorum ya da adına ne deniyorsa sen daha iyi bilirsin işin uzmanları ile görüş çok rahatsız oluyorsan , toplum içinde baskı oluyorsa sana bu dert, geçmiş olsun.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6