Değişimvakti
Yeni Üye
.
Son düzenleme:
Sana tavsiyem, oldschool abinin ve benim yazdığım yazıları ve yorumları oku. İçlerinden sana faydalı olacak şeyler olacaktır illaki.Evet sürecin 2.haftası oldu ama ne yazıkki 12.gün süreci bozdum iyi haber 1 kere yaptım dahada yapmadım antreman ı saat 2 ye çektiler ve çok yorulmıştum baya bitkin haldeydim yataktaydım bomboştum anlık düşünceler girdi ve bozdum artık tecrübelendim süreci sfırlamayı düşünmüyorum yani kaldığı yerden devam edecek inşallah bir daha olmayacak şu yönden bakıyorum tabi olmasa daha iyiydi ama oldu ve eskiden 15 günde 20-30 kere yapardım şimdi 1 kere yaptım bence buda iyi bir gelişme ana artık daha yok
Yeni bir bilinç seviyesine girmeden iyi bir analiz yapmadan yeni bir sürece girme. Biraz bekle kendini dinle gözlemle dostum. Beynine ve vücuduna izin ver. Nerede ne oldu çok iyi bir analiz yap.Evet sürecin 2.haftası oldu ama ne yazıkki 12.gün süreci bozdum iyi haber 1 kere yaptım dahada yapmadım antreman ı saat 2 ye çektiler ve çok yorulmıştum baya bitkin haldeydim yataktaydım bomboştum anlık düşünceler girdi ve bozdum artık tecrübelendim süreci sfırlamayı düşünmüyorum yani kaldığı yerden devam edecek inşallah bir daha olmayacak şu yönden bakıyorum tabi olmasa daha iyiydi ama oldu ve eskiden 15 günde 20-30 kere yapardım şimdi 1 kere yaptım bence buda iyi bir gelişme ana artık daha yok