Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Son Noktadayım

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Evet sürecin 2.haftası oldu ama ne yazıkki 12.gün süreci bozdum iyi haber 1 kere yaptım dahada yapmadım antreman ı saat 2 ye çektiler ve çok yorulmıştum baya bitkin haldeydim yataktaydım bomboştum anlık düşünceler girdi ve bozdum artık tecrübelendim süreci sfırlamayı düşünmüyorum yani kaldığı yerden devam edecek inşallah bir daha olmayacak şu yönden bakıyorum tabi olmasa daha iyiydi ama oldu ve eskiden 15 günde 20-30 kere yapardım şimdi 1 kere yaptım bence buda iyi bir gelişme ana artık daha yok
Sana tavsiyem, oldschool abinin ve benim yazdığım yazıları ve yorumları oku. İçlerinden sana faydalı olacak şeyler olacaktır illaki.

oldschool

Hapishaneden Kaçan Savaşçı
Meydan Okuma Rozeti
Evet sürecin 2.haftası oldu ama ne yazıkki 12.gün süreci bozdum iyi haber 1 kere yaptım dahada yapmadım antreman ı saat 2 ye çektiler ve çok yorulmıştum baya bitkin haldeydim yataktaydım bomboştum anlık düşünceler girdi ve bozdum artık tecrübelendim süreci sfırlamayı düşünmüyorum yani kaldığı yerden devam edecek inşallah bir daha olmayacak şu yönden bakıyorum tabi olmasa daha iyiydi ama oldu ve eskiden 15 günde 20-30 kere yapardım şimdi 1 kere yaptım bence buda iyi bir gelişme ana artık daha yok
Yeni bir bilinç seviyesine girmeden iyi bir analiz yapmadan yeni bir sürece girme. Biraz bekle kendini dinle gözlemle dostum. Beynine ve vücuduna izin ver. Nerede ne oldu çok iyi bir analiz yap.

Değişimvakti

Yeni Üye
Evet tüm herşeyi denedim ama olmuyo yani yapamadım bu sefer beni en mutlu en enerjik hissetiğim anda yakaladı bu şekilde yakalanacağım aklıma gelmezdi şimdi ise yeniden başlıyorum artık hataya yer yok birçok kez yenildim ama hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim

Tüm yöntemleri denedim en son ise hafta hafta bağımlılkları kesmekti ama olmadı şimdi yeniden başlıyorum 12 haftalık bir süreç olacak inşallah sorunsuz atlatırım

Şuan aşırı ezik ve yıkık hissediyorum çok kırılganım ağladım ağlayacağım kendime olan sinirimi nefretimi etrafımdakilerede yansıtıyorum onlarında moralini bozuyorum bunu yapmamam lazım ama şuanki içinde bulunduğum duruma veriyorum ileride inşallah daha iyi olacağım

Yalan söylüyorum nedenini bilmiyorum aslında biliyorum asosyal kimseyle konuşmayan etrafında iletişimde olduğu 1-2 kişi olan kızlarla iletişimi olmayan ne akademik ne sosyal nede sportif anlamda elle tutulur bir başarısı olmayan biriyim bunu düzeltmek yerine yalan söylüyorum bunu yapmamam lazım bunun farkındayım

2023 yazından beri belli bir disiplin sağlayamadım hayat akışı olarak belki o yüzden birşeyler düzgün gitmiyor bilmiyorum sürekli deniyorum ama olmuyor bu sefer bir daha deneyeceğim bu şekilde kaç yazı yazdım allah bilir ama bu son olacak allahın izni ile

Değişimvakti

Yeni Üye
  • | 1. | 13 Ekim 2025 - 19 Ekim 2025 |
  • | 2. | 20 Ekim 2025 - 26 Ekim 2025 |
  • | 3. | 27 Ekim 2025 - 2 Kasım 2025 |
  • | 4. | 3 Kasım 2025 - 9 Kasım 2025 |
  • | 5. |10 Kasım 2025 - 16 Kasım 2025
  • | 6. |17 Kasım 2025 - 23 Kasım 2025
  • | 7. |24 Kasım 2025 - 30 Kasım 2025
  • | 8. | 1 Aralık 2025 - 7 Aralık 2025 |
  • | 9. | 8 Aralık 2025 - 14 Aralık 2025 |
  • |10.|15 Aralık 2025 - 21 Aralık 2025
  • |11.|22 Aralık 2025 - 28 Aralık 2025
  • |12.|29 Aralık 2025 - 4 Ocak 2026 |

Değişimvakti

Yeni Üye
1.HAFTA

KIR VE İNŞA ET

Sabah-akşam rutin

ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA
DİŞİNİ FIRÇALA
MENTAL ANTREMAN
ETRAFI TOPARLA
2 BARDAK SU İÇ
5 SAYFA KİTAP OKU
GÜNÜNÜ PLANLA

FİLM VE DİZİ

1-)ER RAYNI KURTARMAK
2-)GLADYATÖR
3-)THE LİFE LİST
4-)ACCAOUNT 2
5-)JOKER
6-)BRAKİNG BAD

KİTAP

DÜŞÜNCENİN GÜCÜ
OLAĞAN ÜSTÜ BİR GECE

AKADEMİK

BÜTÜN DERSLERDEKİ KONULARI BİTİR
EKSTRA ALTAN ALDIĞIN DERSİNEDE ÇALIŞ

SPOR

GÜNLÜK SPORUNU YAP

ANTREMANLARIN SONUNDA BARFİKS VE KARIN ANTREMANI YAP

1 TAM GÜN DİNLEN

BESLENME

TEMİZ BESLEN
AKŞAM PROTEİN AĞILIKLI YE
3 LİTRE SU İÇ
BÜTÜN BESİNLERDEN YEMEYE ÇALIŞ

BOŞ KALDIĞINDA
KİTAP OKUMAK
DERS ÇALIŞMAK
DİZİ-FİLM İZLEMEK
LEGO, YAPBOZ, DEDEKTİFLİK OYUNU OYNAMAK
İNGİLİZCE ÖĞRENMEK
HİKAYELİ OYUN OYNAMAK
MÜZİK LİSTESİ OLUŞTURMAK
BİR KONU HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPMAK
TARZINI OLUŞTURMAK
ANTRENMAN VİDEOLARI VE MAÇLARI İZLEMEK
YÜZME VE MUAY THAİ YAPMAK
SATRANÇ OYNAMAK

BAĞIMLILIKLAR

MALADAPTİVE DAYDREMİNG
PMO
SOSYAL MEDYA
ARKA PLANDA BİRŞEYLER DİNLEMEK

Değişimvakti

Yeni Üye
Arkadaşlar 2023 yılının haziran ayında hatta 6 hazirandı ben bütün bağımlılklarımı bırakmıştım kesmiştim ve o günden itibaren hayatım o kadar iyi gitmeye başlamıştıki anlatamam yani hayatımın her alanı ayrı iyiydi kötü giden birtane birşey olmazmı ya olmuyodu bu şekilde çok iyi bir 3 ay geçirdim daha sonra tekrar pmo ya maladaptive daydreminge döndüm tabi yine herşey iyiydi aralık ayına kadar ordan sonra işler hiç iyi gitmedi herşey tersine dönmüştü ortalama 2024 mart ayı gibi tam anlamıyla çöküş başladı o günden beri sürekli birşeyler deniyorum ama olmuyor bir türlü olduramıyorum şuanda ise çabalıyorum hala bir ümit ama yapıcam pes etmek yok bu saatten sonra hem pes etsem ne olacak en azından deniyorum ve bu hayat böyle geçmez son sürecimde beni en mutlu olduğum anda yakaladı bu illet ama düzeleceğim inannıyorum hatalarımı fark ettim artık

Değişimvakti

Yeni Üye
13 ekim 2025

bugün sabah 9.45 te kalktım ve rutinimi yaptım ardından ders çalıştım şimdi ise kahvaltı yapacağım depresif bir hal var şuan ama bu problem değil asıl problemim ileride bu hal geçtiğinde savaşmak
SAAT 14.20 ortalama 40 dk maladaptive daydreming yaptım ama sonra kendi isteğimle bitirdim kendimi kötü hissediyorum namaz kıldım dua ettim bu şekilde yarım yamalak ders çalışmaya çalışıyorum
SAAT 16.15 1 arkadaşım var sık konuştuğum onu aradım biraz iyi geldi dertleştik onun dışında İLERİDE PSİKOLOJİM DÜZELDİĞİNDE SÜREKLİ BURAYA DÖNECEĞİM VE BUGÜNLERİ HATIRLAYACAĞIM İLLAKİ GEÇECEK ŞUAN EN ÇOK STRES YAPTIĞIM ŞEY BU

telefonumda değişiklikler yaptım clean browser uygulamasını yükledim ve 0 saniye ayarladım instagram 15 dk youtube 1 saat ve safari uygulamasında gizli kısmını kaldırdım ve uygulama silmeyi engelledim ve bu ayarları değiştirmemek için şifre belirlettim kardeşime bu şekilde kendi isteğimle değiştireceğim şeyleri iptal etmiş oldum bilgisayarada ise ortak kullandığım için o konuda sıkıntı yaşamıyorum yani alışkanlığım telefon üzerineydi bu şekilde

uzun zamandır hayatımı değiştirmek düzene sokmak istiyorum spor iş ders vs ama şunu fark ettim şuanki durumda herşeyim yarım yamalak yani bir part time iş vs gelse ben bu sefer derslerimi toparlayamacağım sporuda götürmek isteyeceğim büyük ihtimalle herşey mahvolacak bu yüzden şuan elimdeki şeyleri toparlamaya çalışıcam bu hafta dersleri toparlayacağım herşey daha iyi olacak allahın izni ile

SAAT 23.43 yazıyı yazdıktan sonra spora gittim antremanı yaptım hatta plank yarışı yaptık 5.33 dakika ile kazandım geldim ve yarım kalan dersimi bitirddim 2 bölüm dizi izledim ve yatacağım şuan tek istediğim hergünüm bu şekilde geçmesi

DEĞERLENDİRME

-40 dakika maladaptive daydreming yaptım
-telefon sürem 3 saat sınırlamalara uydum
-ders çalıştım süre olarak tutmadım ama 2 dersin konularını bitirdim geldiğimiz yere kadar özetlerini çıkardım
-sabah rutini yaptım ama akşam rutini yapmadım aslında şimdi yaparımda çok üşendim
-2 bölüm dizi izledim
-beslenme olarak 2 tane ekler yedim
-sporumu yaptım

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6