Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

100 Günde Yaza Hazırlık Meydan Okuması

İmparator Marcus

Yeni Üye
Katılım
17 Şub 2026
Mesajlar
3
Tepki puanı
3
Puanları
3
32 - Devam.
Sürece daha önceden başlamıştım. 20.gunumdeyim Kolay dopamin için beyin türlü türlü saneryolar üretir .Önemli olan gelen düşüncelere hayallere anlam yüklememek sadece izleyip geçmek çünkü ne kadar buyutursen sonu relapse. İlk hafta rüyalarla saldırdı. Sonrada çeşitli görselleri gözümün önüne getirdi.Bunlar daha önceki deneyimlerimin ürünüydu.Ben pornografiden cok sexting bagimlisiydim. Ozellikle 18.gunden sonra kontrolü ele almaya başlıyorsunz. Sahneler siliklesiyor.20.gunumde Olumlu degisimler bir sakinlik ,dinginlik hali zaten sessiz biriydim daha bilge birine dönüsuyorum ozguvenim artiyor rahat konusma ufak sebepsiz sevincler ereksiyon durumu dalgalı ilerliyor ama kesin bir şey söyleyeyim 20 gün öncesine göre çok daha iyiyim. Herkesin süreci daim olsun.
İmparator Marcus
 
Son düzenleme:

mawsqss

Yeni Fapstronot
Katılım
12 May 2025
Mesajlar
23
Tepki puanı
16
Puanları
4
Numara 46 31. Günden devam, bugüne kadar gelmemde en büyük destek psikiyatrik ilaçlar oldu, çoğu kişi kriz anında amigdala ve limbik sistemine yenik düşüyor, ilaçlar ise amigdalanin kurduğu baskıyı engelleyip mantık kısmı olan prefrontal korteksinizi kullanmanizi sağlıyor. Benim gibi uzun yıllar bağımlı olan ve beyninin gelişim yıllarını pmo ile geçirmiş kişiler için psikiyatriye gidip çozmelerini öneririm.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst