recko_23
Ay Yolcusu
Selamün Aleyküm Yoldaşlarım, Hepimizin burada olma sebebi aynı: Kendimizi daha iyiye taşımak, içsel disiplinimizi güçlendirmek ve zihinsel özgürlüğümüzü geri kazanmak. Bu yolculuk bazen yalnız hissettirse de, aslında *hiçbirimiz yalnız değiliz*.
Bu başlığı açmamın nedeni, birbirimize umut,deneyim ve somut çözümler aktarabileceğimiz bir alan yaratmak. Çünkü biliyorum ki, her birinizin hayatında bu mücadeleyi dönüştüren küçük bir ipucu, bir anı ya da bir farkındalık var. Belki bir meditasyon tekniği, bir günlük rutini veya bir düşünceyi yeniden çerçeveleme yöntemi…
Sizden Gelenler Önemli:
- "Şu anki ben" olsaydım, geçmişteki kendime ne söylerdim?
- En çok hangi strateji size güç verdi?
- Zor bir anınızda sizi ayakta tutan ne oldu?
Belki de paylaşacağınız bir cümle, birinin hayatında *dönüm noktası* olacak. Çünkü bu yol, yalnızca yapmamakla ilgili değil;kendini tanımakla,kabulle ve büyümeyle ilgili.
Unutmayalım: Düşmek değil, her seferinde kalkmak cesaretimizi gösterir. Gelin, birbirimize ilham olalım.
"Zorluklar, bizi değil, biz zorlukları şekillendiririz."
Bu başlığı açmamın nedeni, birbirimize umut,deneyim ve somut çözümler aktarabileceğimiz bir alan yaratmak. Çünkü biliyorum ki, her birinizin hayatında bu mücadeleyi dönüştüren küçük bir ipucu, bir anı ya da bir farkındalık var. Belki bir meditasyon tekniği, bir günlük rutini veya bir düşünceyi yeniden çerçeveleme yöntemi…
Sizden Gelenler Önemli:
- "Şu anki ben" olsaydım, geçmişteki kendime ne söylerdim?
- En çok hangi strateji size güç verdi?
- Zor bir anınızda sizi ayakta tutan ne oldu?
Belki de paylaşacağınız bir cümle, birinin hayatında *dönüm noktası* olacak. Çünkü bu yol, yalnızca yapmamakla ilgili değil;kendini tanımakla,kabulle ve büyümeyle ilgili.
Unutmayalım: Düşmek değil, her seferinde kalkmak cesaretimizi gösterir. Gelin, birbirimize ilham olalım.
"Zorluklar, bizi değil, biz zorlukları şekillendiririz."