surec
Merkür Yolcusu
Arkadaşlar 2002 liyim 16 yaşında bu bağımlılığa başladım Geç başladığım için hemen fark ettim etkilerini ve 3 ay sonra bıraktım o gün bu gündür birçok sürecim oldu başımdan bir çok kötü olaylar oldu . Şu anda 2.kez mezuna kalmış bir vaziyeteyim tyt de 40 45 net yapıyorum alanım sayısal istediğim yer için 64 tyt 34 ayt gerekiyor geçen sene buraya girenler 50 60 arası tyt 10 15 ayt yapıyorlarmış bu zamanlarda. ben ise baya gerideyim büyük ihtimal ile kazanamayacagım çünkü hiç bir şekilde çalışma isteğim yok arkadaşlarım hepsi üniversitesine yerleşmiş ilk sene 2 yıllık yazanlar DGS çalışıyor ben hala 16 yaşımdaki halimden 1 gram ileri gidemedim büyük ihtimalle istediğim yer gelmeyecek bende başka bir 4 yıllık bölüme girip ilk seneden work and travel yapıp Amerika'da kalmak istiyorum maddi olarak bana baya katkısı olacak ama ne yaparsam edeyim belki 8 10 yıl ailemi göremeyeceğim 30 yaşında anca Türkiye'ye gelebileceğim bu beni çok düşündürüyor. Bir yandan 20 yasındayım hala sınava hazırlanıyorum yks kitabı görünce midem bulanıyor depresif ediyor gençliğimin en güzel yıllarına üzülüyorum yaşıtlarım aklıma geliyor daha da üzülüyorum ölmüşüm mezara koyan yok