Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Veda Iı

Loner II

Computational Neuroethologist
2021'deki veda yazısı için "Veda" burayı okuyabilirsiniz.

Şimdi bu forumda uzun yıllar bulunmuş biri olmasam bile (2019-2021 ve 2025-2026 arası) uzun süre forumu takip ettim. Burada yazacaklarım tümüyle kendimle alakalı ve kendime dair ortaya koymak istediğim şeylerden ibaret.

İlk "Veda" yazımda (2021) gitar çalmayı öğrendiğimi, trading ve kodlama öğrendiğimi yazmışım, sosyal kabiliyetlerimi geliştirdiğimden bahsetmişim. Kendime ayrıca bu hayatı insan gibi yaşayacağıma yemin etmişim. Şimdi 5 yıl boyunca yaptıklarıma baktığımda bu yeminimi yerine getirdiğime şahidim. Olayın akademik yönünü ve sosyal başarılarını ele alırsak eksik kalır bu yazı. Akademi olarak da, endüstriyel çalışma olarak da, sosyal olarak da epey başarı kaydettim doğru AMA bir detay çok önemli: Kendimizi bulmak ve asla kaybetmemek. Yani burada anlatacağım ve daha öncesinde anlattığım çok fazla başarının önemi ne kadar büyük olsa da bu önem kendimden öteye geçmiyor maalesef. Evet ben hayatımı kurtarabilmişim! Yalnız hayatımı nasıl kurtarabilmişim?

Önemli olan konu ne olursa olsun yılmamaktır. Yani burada kimseye "hap" şeklinde bir kurtuluş sunamayız, o kurtuluşun ancak yegane temeli stabil kalmamaktan geçiyor. Stabil asla olmadım, her zaman ve her daim eyleme geçtim zira düşünerek hiçbir yere varamıyor insan. Yapmak istemesek bile çoğu şeyi aslında yapmaya mecburuz, kendimiz için yapmaya mecburuz. Zaman zira çalışanın ve emek edenin lehine işliyor!

Çok edebi bir veda yazısı değil farkındayım. Sadece bir şeylerin nedenini bulan kişi, bir şeylerin nasılını da bulur diyorum. Her şey için teşekkürler!

Loner II

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6