Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Udemy Hakkında

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Merhabalar,

Udemy'de içeriklerin neredeyse tamamı ücretli olsa da birçok faydalı içerik makul fiyatlarda ve forumda birçok kişinin öğrenci olduğu ve kendini geliştirme ihtiyacı hissettiğini varsayarak faydalandığımız ve yararlı bulduğumuz eğitimleri buradan paylaşabiliriz diye düşünüyorum.

Benim satın aldığım içerikler:

PMO belası yüzünden hiçbir eğitim hakkında uzun uzun yazacak kadar eğitim alamadım ne yazık ki ama maksimum düzeyde faydalanmak istiyorum. Eğitimlerden faydalandıkça da aldığım notları burada paylaşmayı düşünüyorum. Faydalandığınız veya tavsiye edebileceğiniz içerikleri paylaşırsanız birbirimize faydalı olabiliriz, teşekkürler.

Remedy10

Ay Yolcusu
cok uzgunum ama hepsi bes para etmez kurslar. burada ustunkoru baktigim bir engin demirogun verdigi egitim var kendisinin birkac egitimini dinlemistim iyi bir insan ama tamamladigi egitim yok. bu kurstaki egitimlere gelince flutter,dart,csharp,java,react vs anlatmis bunlarin hepsi yarim tam bir sey yok. yazilima merakliysan bir kac kanal soyleyebilirim. diger kurslarda clickbaitten fazlasi degil gibi.bir de bakiyorum cok cesitli seyler almissin ayni anda bu kadar farkli alana yonelemezsin olsa da basari gelmez. da vinci degilsin. etik hacker, yazilim, photoshp bunlar basli basina uzmanlik alanlari zaten. biliyorum herseyi yapmak zorunda hissediyorsun ama heryerde olmaya calisirsan hicbiryerde olamazsin. ben boyle yorumladim yanlis oldugunu dusunuyorsan belirt tartisalim. saygilar.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
acizane tavsiyem bizim ogrenmemiz en elzem herseyden once gelen sey kendimiz. Bu konudaki bilgimiz artarsa zaten bunlari ogrenmekte cok kolaylasir.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
cok uzgunum ama hepsi bes para etmez kurslar. burada ustunkoru baktigim bir engin demirogun verdigi egitim var kendisinin birkac egitimini dinlemistim iyi bir insan ama tamamladigi egitim yok. bu kurstaki egitimlere gelince flutter,dart,csharp,java,react vs anlatmis bunlarin hepsi yarim tam bir sey yok. yazilima merakliysan bir kac kanal soyleyebilirim. diger kurslarda clickbaitten fazlasi degil gibi.bir de bakiyorum cok cesitli seyler almissin ayni anda bu kadar farkli alana yonelemezsin olsa da basari gelmez. da vinci degilsin. etik hacker, yazilim, photoshp bunlar basli basina uzmanlik alanlari zaten. biliyorum herseyi yapmak zorunda hissediyorsun ama heryerde olmaya calisirsan hicbiryerde olamazsin. ben boyle yorumladim yanlis oldugunu dusunuyorsan belirt tartisalim. saygilar.
Sadece yazılımla ilgileniyor veya ilgilenmek istiyor değilim. Zaten farkındaysan sadece yazılımla ilgili içerikler değil satın aldıklarım. Başka birçok içerik var ve durumum el verdikçe satın almaktan vazgeçmeyeceğim. Belki dediğin gibi çöp eğitimler de olabilir ama ön izleme ve konuyla ilgili araştırma yapılarak biraz olsun bunun önüne geçilebiliyor sanıyorum. Son yazdıklarına ithafen; 20'li yaşlarda değilim 32 yaşındayım ve 15 yıldır da iş hayatındayım. Yani bütün kursları alsam da direkt bir şirkette yazılımcı olarak başlayamayacağımı biliyorum ne yazıkki. Ama şu da var 23 yaşındayken de her şeyi veya birçok şeyi öğrenmek istiyordum ve öğrenecek veya öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu düşünüyorum hayatta. Ama gerek başımdan geçen kötü hadiseler gerek bu illet yüzünden hedeflerimin çok uzağındayım. Teşekkür ederim yorumun için.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6