purplesox05
Mars Yolcusu
Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Yalnız biriyim, kalabalıklar içinde yalnız biriyim. Ailem dışında beni seven birileri olmadı hiçbir zaman . Otobüs duraklarında sessizce bekledim hep. Kime yanaştıysam kaçtı son hızla. Oysa ben canavar değilim ki zarar vereyim birine. Neden kaçtılar? Neden istediğim gibi olmadı hiç? Neden kendimi kimliksiz hissediyorum? Yaşlanıyorum. Korkum ölmek değil ki benim. Ben yaşayamamaktan korkuyorum. Her ne kadar canlı da olsam yaşamıyorum aslında, bir ölüden farkım yok anlayacağın. Ölmek neyi değiştirir ki? Yaşamak neyi değiştirdi ki? Bu bedende olmayı ben seçmedim. Ölmeyi seçebilir miyim, bilmiyorum. Kulaklarıma gelen çığlıkların bana ulaşamadan ve bana dokunamadan geldikleri yere gideceklerini biliyorum. Ahh...ahh o kadar çok üstüme geliyor ki hayat. Bazen hiç yaşamamış olmayı diliyorum.
Sizin de başınızı ağrıttım sevgili insan parçacıkları, moleküllerinizi ayrı ayrı sevdiklerim. Böyle işte, yazayım dedim.
Sizin de başınızı ağrıttım sevgili insan parçacıkları, moleküllerinizi ayrı ayrı sevdiklerim. Böyle işte, yazayım dedim.