Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Travmatik Mastürbasyon Sonucu Sertleşme Sorunu?

Pegasuss

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, ben de malesef buradaki birçok arkadaş gibi Travmatik mastürbasyon sonucu sertleşme sorunu yaşayanlardanım.Sabah ereksiyonları çok zayıf olmak üzere gün içinde hiç ereksiyon yaşamıyorum. 30 yaşındayım sorunu farkettikten sonra hormonal olduğunu düşünerek D vitamini ve magnezyum takviyeleri almaya başladım fakat araştırma yaptıktan sonra Travmatik mast sonucu olduğunu öğrendim. Arınma süreciyle ilgili bir sorunum yok zorlanmıyorum her türlü mastürbasyonu bıraktım ve kendimi iyi hissedene kadar yapmayacağım. Sorum şu bu sorunu daha önce yaşayıp, arınma sürecini atlattık sonra hala eski sağlığına kavuşamayan var mı? Damar veya sinirlerde kalıcı bir hasar oluşmuş mudur, geç kalmamak adına doğrudan üroloğa gidip tedavi olmak gerekli midir? Sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, herkese geçmiş olsun. İyi günler

Zallana6666

Ay Yolcusu
Travmatik mast sendromu benimde kurtulamadım bir alışkanlık normal mast'a göre daha çok zevk verdinden birkaç kez relapse oluyorum bana göre normal mast tan daha zararlı kurtulmak için önerilerinize açığım birçok yerde normal masta alışıp doğru şekilde yapıp öyle bırakılması söyleniyor ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.

quartz

Yeni Fapstronot
sana zarar veren bir işi bırakıyorsun dostum. sana artısı mı olacaktır, eksisi mi? düz mantık. kolaylıklar.

Estarossa

Ay Yolcusu
Min. 3 ay cinsel perhiz uygula eğer çok uzun yıllardır travmatik şekilde mast yapıyorsan bu süreyi 6 aya çıkarmanı tavsiye ederim. Sonrasında hâlâ bir değişiklik olmadığını düşünürsen 1 1,5 ay gibi bir süre haftada biri geçmeyecek şekilde doğal mastürbasyon yapabilirsin. Bu yöntemleri denedikten sonra hâlâ daha değişen bir şey olmadığını düşünüyorsan (imkanın varsa bunu en iyi cinsel ilişkiye girerek deneyebilirsin.) muhtemelen sorunun psikolojiktir son olarak üroloğa gözükebilirsin.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6