Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Testis Durumu Ve Günlük Ruh Hali İlişkisi

Inhuman

Uranüs Yolcusu
Selam

Uzun zamandır kendimde gözlemlediğim bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum ve bunu paylaşmamın sebebi aslında diğer kişiler de bu durumu yaşıyor mu merak ediyorum. Bu durum istisnasız yıllardır aynı şekilde gözlemleniyor bende.

Genelde testisin büzüşük ve eş zamanlı olarak rengi koyu kahve-siyaha yakın olduğu zamanlarda genellikle depresif, özgüvensiz, yıkık bir ruh haline sahip oluyorum. O ana kadarki tüm geçmiş zaferlerim unutuluyor resmen ve kendimi aşağılık gibi hissediyorum. Bir olay beni negatif ise 10 kat etkilerken, pozitifse 10da 1 etkiliyor.

Tam tersinde ise, testisler daha bir sarkık, yumuşak, geniş ve eş zamanlı olarak rengi pembe-kırmızıya yakın bayağı bir rengi açıkken dünyayı fethedecek kadar rahat, süper flörtöz yetenekleri olan, sosyal, her anlamda sağlıklı ve mutlu oluyorum.

Bu durumları yaşayan, veya dikkat eden oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca bir husus daha var gözlemlediğim: Genelde ilk bahsettiğim kötü ruh hali durumu, NoFap sürecine başlarken son relapse olduğum gün 2 veya daha fazla relapse olursam kesinlikle oluyor, istisnasız.

Örneğin 2-3 kere mast. yaptım tek günde, akabinde Nofapa başladım, her günüm nerdeyse ilk senaryo gibi kötü geçiyor, testis te aşağı yukarı o şekil oluyor. Ancak relapse günümde 1 tane yaptıysam, genelde kısa süre sonra ikinci senaryo başlıyor. Son relapse günümün 1 fap içerdiği süreçlerim 25-74-90 iken, 2 veya daha fazla fap ile başlanan süreçler 3 günü geçemedi.

Siz ne düşünüyorsunuz, bu olayları tecrübe eden var mı? Konuşalım
Belki bir bilimsel gerçeklik vardır bunların altında.

BloodRien

Yoda
ileriki günlere geldiğinde testislerin sürekli o büzüşük dediğin formda olacak
testisinin bulunduğu konum bir şey i etkilemez
büzüşükse testesteron artımı fazla olduğunu biliyorum ama ne fark eder ki
ruh halini nasıl etkileyebilir bu

Inhuman

Uranüs Yolcusu
ileriki günlere geldiğinde testislerin sürekli o büzüşük dediğin formda olacak
testisinin bulunduğu konum bir şey i etkilemez
büzüşükse testesteron artımı fazla olduğunu biliyorum ama ne fark eder ki
ruh halini nasıl etkileyebilir bu
bilmiyorum bir açıklamam yok aslında. belki de denk geliyordur. uzun süredir böyle bir şey fark ettim paylaşmak istedim. belki de ben kendimi şartlıyorumdur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6