kral6666
Yoda
Merhaba dostlarım bende sizin gibi bağımlı biriyim, hatta bunu aştığını düşünen bir bağımlı ama aşamamışım ki bu başlığı atıyorum. Daha önce 2023'ün ortasından sonuna kadar 8 aylık bir sürecim oldu ama relapse olduktan sonra asla oralara gelemediğim gibi 1 ayı bile aşamadım.
Ocak 2024 Relapse Günleri:2 Ocak,20 Ocak
Şubat 2024 Relapse Günleri:13 Şubat
Mart 2024 Relapse Günleri:4 Mart(en ciddi relapse video izlendi. Diğerlerinde sadece yeni klipler gelmiş mi ona bakıyordum.(Google resim kapatma özelliğiyle))
Ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle devam etmeyeceğini biliyorum. Önümüz Ramazan çok dindar bir insan sayılmam ama oruçlarımı tutarım. Bu sürecin bağımlılığı yenmek için bir dönüm noktasını olmasını bekliyorum. Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Ocak 2024 Relapse Günleri:2 Ocak,20 Ocak
Şubat 2024 Relapse Günleri:13 Şubat
Mart 2024 Relapse Günleri:4 Mart(en ciddi relapse video izlendi. Diğerlerinde sadece yeni klipler gelmiş mi ona bakıyordum.(Google resim kapatma özelliğiyle))
Ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle devam etmeyeceğini biliyorum. Önümüz Ramazan çok dindar bir insan sayılmam ama oruçlarımı tutarım. Bu sürecin bağımlılığı yenmek için bir dönüm noktasını olmasını bekliyorum. Tavsiyelerinizi Bekliyorum