iskenderkebap
Venüs Yolcusu
Gün 0, 1 ay sonra görüşmek üzere.
dostum önceki yazındaki farklı şeyleri arama arzusu ben kendimi bildim bileli var ve bu konu hakkında çok araştırma yaptım çok arkadaşıma danıştım asla yalnız olmamakla birlikte çok kalabalığız her ne kadar doğal akışa uygun olmayan bir şey olsa da..bu başlığı açtığım beri bozmasan 107.günde olacak mışım. 107 günde 12 kere bozmuşum ortlama 9 günde 1e tekabül eder. bu ay 3 kere bozmuşum yaklaşık 6da 1. önceden artarda 3-5 gün bozduğum çok olurdu son zamanlarda yine buna doğru gittiğimi görüyorum. gereksiz bir istatistik ama bu günlüğe başlamadan önce çok daha sık yapıyordum. başlığı takip eden pek yok galiba ancak bir şey yazmamamdan sitem edilmiş. süreçte buraya bir şey yazıp yazmamak, analiz yapıp yapmamak bence fayda etmiyor. aslında bu forum da fayda etmiyor, burada insan bilgilenebilir ancak faaliyete geçmek insanın içinden gelir. tüm siteyi ezberlesem, üstüne bi o kadar da ben yazsam fayda edeceğini düşünmüyorum. kısacası kelimeler kifayetsiz. normalde bunu bile yazmayı düşünmüyordum sadece mezun olunca -onu da istersem- mezuniyet yazısı yazmayı düşünüyordum. kendim istatistik çıkarıp sürece devam edicektim içimden geldi paylaşayım dedim. bu sefer daha sağlam adımlar atmayı düşünüyorum. buraya tekrar geldiğimde relapse için değil 1 ayı doldurduğumu bildirmek için geleceğim. (yine kifayetsiz bir cümle)