Junjın2112
Yeni Fapstronot
Cümleten meraba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır sayfayı ziyaret etmiyorum. Çünkü bir kısır döngü içerisindeyim. Şuan relapse olmuş durumdayım,fakat pmo ile olmadı. 25 günümde bu kez relapse oldum sanırsam, bu 1 yıl içerisinde süreçlerim nasıl geçtiğini anlatmak istiyorum. Yaklaşık 3 defa 90 günlük süreçlerim oldu,90 günden sonra relapse oluyorum. Faydaları elbetteki var 90 gün boyunca tertemizim. Cinsel birliktelik olduktan sonra bir pişmanlık sarıyor. Bu pişmanlık öyle sıradan bir pişmanlık deil intihar düşüncelerine götüren pişmanlık diyelim. Nasıl anlatsam bilemiyorum, kendinden iğrenme büyük bir utanç, keşke yapmasaymışımda ölseymişim gibi bir duyguya kapılıyorum. Bu olay dün oldu, buqün ise masturbasyon, yaptım ardından tekrardan, cinsel istek geldi neyse buldum bir eskort gittim. Tekrar aynı duyguları yaşadım. Bazen kendimi kontrol altına alamıyorum her birlikteliğimde sanki ilk defa ilişkiye giriyormuşum heyecanı içerisindeyim. Yaşım 25 ne yapacağımı bilmiyorum.Bir karar veremiyorum.Cinsellikmi psikolojimi etkiliyor.? Psikolojimi cinsel hayatımı etkiliyor bilemiyorum. Sex bağımlısı olabilirmiyim.? Araştırıyorum bazen netten sex bağımlılarıyla ortak noktalarımız var. Terapist’e gittim bütün yaşadıklarımı tek tek anlattım. Bana tek söylediği şey bir sonraki randevuyu ne zaman istiyorsun oldu.
Lütfen tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
SAYGILAR…
Lütfen tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
SAYGILAR…