Ragnar Odinson
Mezun
Herkese merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce büyük bir şantiyede mühendis olarak ise başladım. İşler haliyle stresli ve yorucu olabiliyor. İlk işim olduğundan yeni şeyler öğreniyorum ve elimden geldiğince işleri hatasız yapmaya çalışıyorum. Yaptığım işlerde belli bir hata toleransı var ancak o sınırı bazen geçtiğim oldu, üstlerim ise bir şekilde o sorunları çözdüler. Lakin bundan 3 hafta önce neredeyse bütün günümü alan devasa bir problemle uğraştım ve yaptığım her şeyin yanlış çıkması ve akşam karanlığına kadar o problemler silsilesi ile uğraşmak bende bazı şeylerin değişmesine yol açtı. Birkaç haftadır sürekli olarak hata yapar mıyım, bir şey yanlış giderse "kovulacak mıyım", o işi vaktinde yapamazsam bana bir şey yaparlar mı düşüncesi hakim sürekli. Dün mesela yaptığım bir işte ciddi hataları tespit ettim ve elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım hataları ama ne kadar düzeldi ondan emin değilim. Dün akşamdan beri kafamı yiyip duruyor.
Bu başlığı aslında Konu Dışına açacaktım lakin stres sağlıkla bağlantılı olduğu için buraya açtım. Stresin ve endişenin kaynağını yazdım ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Bu başlığı aslında Konu Dışına açacaktım lakin stres sağlıkla bağlantılı olduğu için buraya açtım. Stresin ve endişenin kaynağını yazdım ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?