The King
Deneyimli Üye
Son 4-5 aydır zaman zaman düzenli, bazen de düzenim bozularak 5x5 programıyla sürekli antrenman hacmimi arttırmaya çalışarak ilerledim. Ama yağ oranım yüksek seviyelerde olduğundan güçlensem de, öyle aman aman kas kütlesi artışı pek olmadı. Doğrusu güçlenmek hedef olduğu için çok da yediklerime dikkat etmedim. Bazı kaslarda iri görüntü yakaladım ancak öyle ciddi ölçüde değil.
En baştaki halime göre Güç anlamında gerçekten ilerlediğimi söyleyebilirim.
Şimdi bir kararsızlık yaşıyorum. Şu anda haftada 3 gün gidiyorum. Antrenmanlar genel olarak fena gitmiyor. Güçlenmeye devam mı etmeliyim? Yoksa 2-3 aylık bir sürece girip klasik bodyci usulü haftada 4-5 gün antrenman, her gün kardiyo şeklinde giden bir yağ yakımı sürecine mi girmeliyim?
İkinci seçenek psikolojik olarak yıpranmama sebebiyet verecek diye çekinceliyim. Günde belli başlı yiyecekler, sürekli antrenman ve kardiyolar... Ama bir taraftan da şu yağlardan kurtulup hormon seviyelerim, hayat kalitemi iyi seviyelere çekesim de geliyor...
Yorumlarınızı bekliyorum.
En baştaki halime göre Güç anlamında gerçekten ilerlediğimi söyleyebilirim.
Şimdi bir kararsızlık yaşıyorum. Şu anda haftada 3 gün gidiyorum. Antrenmanlar genel olarak fena gitmiyor. Güçlenmeye devam mı etmeliyim? Yoksa 2-3 aylık bir sürece girip klasik bodyci usulü haftada 4-5 gün antrenman, her gün kardiyo şeklinde giden bir yağ yakımı sürecine mi girmeliyim?
İkinci seçenek psikolojik olarak yıpranmama sebebiyet verecek diye çekinceliyim. Günde belli başlı yiyecekler, sürekli antrenman ve kardiyolar... Ama bir taraftan da şu yağlardan kurtulup hormon seviyelerim, hayat kalitemi iyi seviyelere çekesim de geliyor...
Yorumlarınızı bekliyorum.