Eğitim hayatı sırasında sınıfında/sınıflarınızda elbet kaba, sürekli laf atan tiplerle karşılaşmış hatta muhtemelen bu insanlarla uğraşmışsınızdır. Onlar ya ailesi ile olan sorularından dolayı ya bunu marifet sandıklarından, ya da egolarından dolayı bu şekilde davranıyorlar. Tabi aramızda gittiği ortama göre bunlarla karşılaşmamış şanslı kişiler, istisnalar olabilir. Ancak çoğunluk olarak birçoğumuz bu insanlardan rahatsız olmuşuzdur hatta bundan dolayı psikolojik olarak kalıcı hasar almış olanlarımız bile vardır. (Çünkü küçük yaşlar)
Aslında karşı tarafı ciddiye almadığımızı net olarak gösterdiğimizde veya eğlenmesini engellediğimizde rahat bir şekilde bunu engelleyebildiğimizi büyüyünce fark ederiz.
Bunu örnek bir şekilde açıklayan bir video 'ya denk geldim. Aramızda lise veya ortaokulda okuyan üyelerimizin olduğunu bildiğim için paylaşmak-faydalanmalarını istedim.
Aslında karşı tarafı ciddiye almadığımızı net olarak gösterdiğimizde veya eğlenmesini engellediğimizde rahat bir şekilde bunu engelleyebildiğimizi büyüyünce fark ederiz.
Bunu örnek bir şekilde açıklayan bir video 'ya denk geldim. Aramızda lise veya ortaokulda okuyan üyelerimizin olduğunu bildiğim için paylaşmak-faydalanmalarını istedim.