Aphelion
Venüs Yolcusu
Ben gün saymıyorum , kaçıncı günde olduğumu bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır mastürbasyon yapmıyorum , p*rn* izlemiyorum , şeker ve paketli gıda tüketmiyorum , sosyal medya olarak sadece youtube ve whatsapp kullanıyorum. Youtube a bir takıldımmı 2 saat 3 saat bırakamıyorum ve her aklıma geldiğinde whatsappa giriyorum mesaj var mı diye , olmadığını görünce üzülüyorum yalnızmış gibi hissediyorum. Bunları yazarak yazıya başlamak istedim (muhtemelen etkileri var ). Derslerime hiçbir şekilde odaklanamıyorum. Sınıfta hoca tahtada bir şey çözdürdüğünde elim ayağım birbirine dolanıyor , yapabileceğim soruyu yapamıyorum. Eve geldiğim gibi sadece yatmak ya da oyun oynamak istiyorum. Spor yapıyordum bu aralar o da aksadı , vücudum sanki spor yaptıkça yağlanıyor gibi. Bağımlı zamanlarımda daha fit gibiydim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok kolay şeylere sinirlenmeye başladım. Ne bi ders çalışıyorum ne de sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Yapmaya çalıştığımda çok zor geliyor , iki gündür böyle. Ne yapacağım arkadaşlar bir önerisi , bir tecrübesi olan varsa anlatsın lütfen.