Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sosyal Fobimi Nasıl Yenerim?

tatakae

Yeni Fapstronot
Özgüvenli olsam bile insanlara bakarken neden baktı bu diyecekler diye bir korku var. Her an birisi bana saldıracakmış gibi hissediyorum özellikle benimle aynı boyda olan ya da benden uzun olan birisini görünce. Yolda yürüyorum kızları görünce bir şey oluyor bana lütfen yardım edin. Hep bana bakıyorlar gibi hissediyorum. Hani yüzüm kasılıyor. Ben kasıyorum. Rahat olamıyorum. Hep birileri beni izliyormuş gibi hissediyorum. Çok utangaç ve çekingen gibi davranıyorum. Sonra kızlarla beraber olan ve rahat konuşan insanları görünce moralim bozuluyor. Diyorum herife bak ne kadar rahat ve normal konuşuyor. Lütfen yardım edin. Spora başlayacağım. Onun dışında tavsiyeleriniz olursa yazın. Hiç arkadaşım yok. Hayatsız, hiç yaşamıyor gibi hissediyorum. Teşekkürler.
Dostum bilmiyorum gorusyormusun ama görüyorsan ne durumdasın acaba

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6