Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sırat Köprüsü

Never00

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim. 19 yaşındayım , 2. Kez Yks'ye hazırlanıyorum kısacası bunları bilseniz yeter.

En uzun NoFap sürem 15-16 yı geçmedi , bir şekilde uyarana maruz kalıp kendimi o illette buluyorum , NoFap konusunda aslında artık yavaşta olsa tecrübe deneyim elde ediyorum. Ama sizden asıl yardım etmenizi istediğim şey aşağıda. 👇🏻👇🏻👇🏻

Arkadaşlar ben 6 7 seneden beridir , lise başlangıcından mezuniyete oradan da birkaç yıl sonrası yani şimdiye kadar , hep olumsuz yaşadığım deneyimleri veya yaşamak istediklerimi , okuldan gelip direkt yatarak geceleri hep yatarken , istisnasız her Allah'ın günü herşeyi kafamda aklımın , zihnimin , hayal dünyamın ne derseniz içinde yaşıyorum.

Anda kalamıyorum. Kafamda kurguladığım bir hayatım var , eşim kızım işim yaşantım. Aslında olmak istediğim beni gerçek hayatta çabalayıp olmaya çalışmazken hayal dünyamdaki kusursuz beni her salise her durumda düşünüyorum. Günlük hayatın her türlü stresinden kendimi böyle avutuyorum.

İşin kötü tarafı artık iş işten geçmek üzere , başlığa Sırat Köprüsü yazmamın nedeni de bu. Bu sene , bu ay , bu gün benim mast da dahil olmak üzere bu kurgulu hayatıma son vermem gerekiyor.

Çünkü normalde de sosyal olmayan , dışarıya çok çıkmayan birisiyim. İşte işin zor kısmı burası dışarıdaki hayatı görünce hayalden o yaşantımdan çok daha farklı olduğunu o zorluğu görüyorum. Kendim kurgusal hayatımda kusursuzum fakat gerçek hayatta gerçekler yüzüme vurunca mahvoluyorum.

Mükemmeli hep istediğimden ve kurgusal da öyle yaşadığımdan bu hayat ağır basıyor , kafayı yediriyor , ölüm kalım arasındayım , bedenim diri fakat bu durumu , hastalığı her neyse aşamazsam ruhum ölecek tek korkum bu.

Bunu şimdiye kadar online dahil hiç bahsini dahi açmadım , belki bende eşeklik vardır , görmediğim gözler siz olun , tavsiye verin , olumlu olumsuz her türlü görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6